- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Yettel topik
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
Új hozzászólás Aktív témák
-
r66
aktív tag
Igazából nem értem, hogy mit szeretnél 'visszakapcsolni'. A hozzáértőbbek feljebb azt írták, hogy az androidon nincs 'ActiveSync' mód,( ha jól értettem)
.
Ha rádugod a pc-re, akkor az értesítősort lehúzva látod az 'USB eszköz csatlakoztatva' értesítést. Ráböksz és feljön az 'USB-tár bekapcsolása' , mint lehetőség. Ráböksz, OK-zol és megy.
Visszafelé a pc-n! szabályosan leválasztod a háttértárat, majd az xTabon az 'USB-tár kikapcsolására' böksz, utána a visszanyílra, vagy a home-ra az értesítő soron és ennyi.
Ha valami gond van egy újraindításnak, vagy egy reset-nek meg kellene oldani.A hardveres TMC vevőre a WayteQ szervíztől rákérdeztem, hogy mi történik, ha rádugom a készülékre, honnan tudom, hogy üzemel. Erre mondták, hogy sehonnan.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Itt az első fecske, a WayteQ androidos navijának prototípusát próbáltuk ki. Lehetséges, hogy a Windows CE ideje lejárt és ez a jövő iránya?
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Maxell Retro DJ teszt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i5-HQ I 12GB I 500GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest