- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadhead
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van a készülékkel, hogy össze-vissza ugrál a kijelző és nem mindig érzékeli az érintést.
Gondolom a hardveres probléma. Garanciám már nincsen rá. Érdemes elvinnem szervizbe ? Mi lehet a baja? -
Gadhead
csendes tag
Sziasztok! 1 hónap tökéletes használat után érdekes dolgot produkált a tabom.
Legfrissebb szoftver van fent.A lényeg,hogy a memória kártyát mintha nem ismerné fel, pedig az elején érzékeli(Nem tudok tallózni,lejátszók nem mutatják a zenéket,filmeket).Nem törlődött mert pcn tudok tallózni a kártyán,de tableten már nem megy.Ami azért érdekes,mert eddig tökéletesen működött.Még ma reggel is.
Van valami ötletetek?
-
Gadhead
csendes tag
Sziasztok!Valaki próbálta már a ZTE MF 190es mobilnetet?A szolgáltató állítólag csak olyat tud adni.A válaszokat előre is köszönöm.
-
Gadhead
csendes tag
Sziasztok!Megérkezett a gép.Eddig meg vagyok elégedve vele.A Wifivel vannak problémáim.Valamikor be se hozza az oldalakat,merthogy nincs kapcsolat.Valamikor meg 1megával tölt le storeból, utána meg 10kb-al döcög és megszakad. A jel az maxon van. Laptopon nincsen ilyen problémám ezzel a wifivel. 1-2 tanácsot kérnék,hogy mit nézzek meg.
-
Gadhead
csendes tag
Mennyire fontos frissítéskor az üres SD kártya?Telefonon keresztül leformázom,de rak rá 3üres mappát amit nem enged letörölni.(Images,Sound,Videos).
Köszönöm a gyors választ!
#2015-ös Kérdésemre esetleg valaki privátban válaszolna?
-
Gadhead
csendes tag
Sziasztok!
A holnapi nap folyamán remélhetőleg boldog tulajdonosa leszek ennek a Tabletnek.
Mivel még soha nem volt Tabletem sem Androidos telefonom ezért megköszönném ha valaki ajánlana nekem pár alap programot amit felrakhatok majd a készülékre.Gondolok itt Launcherre,e-book olvasóra,képregény nézegetőre,vírusírtóra???,videólejátszóra,"alap" játékokra amiket nem lehet kihagyni,és egyéb hasznos alkalmazásra.
Az első hozzászólást elolvastam, remélhetőleg nem lesz gond a frissítéssel.Gad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest