- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
thetan
aktív tag
én beraktam egy egyszerü 4GB -at (az volt csak itthon előtte rátettem egy csomó programot) nem nem tapasztalok gondot. feltettem egy file kezelőt ai I/O-t és azzal nyitottam meg. - de előtte megnéztem a memóriánál - simán felcsatolta. nem tudom nálad mi a gond.
Hogy lehet rootolni a készüléket? -
thetan
aktív tag
feltettem a nes emulátort - a nintendo programok jól mennek, később megpróbálom a psx es játékokat is.
Még a zte blade--m ről volt játékok pl nova, bia2 feltettem, betölti de rosszul jelenitődik meg. valszeg nem jó apk-t tettem fel
-
thetan
aktív tag
azt hogy kell?
valaki írta még nincs kint a gyári rom, és hogy addig veszélyes buherálni -
thetan
aktív tag
Nem. Egyenlőre annyira új, még ma délelőtt kaptam, hogy most lakom be. Keybar programot tettem fel, de semmi nagy helyigényű dolgot. szótárat ilyesmit. akkor fagyott meg, mikor rákattintottam a háttérkép kiválasztásara.
Mondjuk egy indulási reset nem ártott, de azt nem fagyás miatt szerettem volna.
Másik. - tényleg nagyon lassan tölt.
Felbontása jó, én nem találom pixelesnek, egyébiránt túl sokat még nem tudok róla mondani - remélem lesznek rá frissítések uj romok -
Elsősorban nyelvtanulás miatt vettem, most tettem rá az Ankit az megy szépen, no meg e-könyvek olvasására. Hozzáteszem a ZTE Bladem -en is gyönyörűen muzsikál az Anki és egyéb szótanuló program, meg szótárak, és azt fél kézzel csak könnyebb tartani mint ezt -Persze azért egy két jó játékot nem vetek meg én sem, úgyhogy azokat is fogom próbálni.
-
thetan
aktív tag
Sajnos megvan az első lefagyás - pedig semmit nem csináltam, csak háttérképet akartam módosítani, ami nem igazán magyarázat rá. Ezt azért nem nagyon szeretném ha gyakori lenne, mert akkor egy gemkapcsot is rendszeresíteni kell mellé. remélem szoftveres frissítés ezeket majd megoldja, mert úgy összességében egyenlőre pozitív a képem róla
-
thetan
aktív tag
Nos, nekem is megérkezett. Elsőre a megjelenése, összeszerelése jó. Súlya egy kicsit nagyobb mint gondoltam, kézben tartva szokni kell. Ami egyenlőre nem tetszik, hogy ha egy picit megdöntöm a képernyőt lila árnyalatúvá válik, ( és ha az ölemben van ebből a szögből látom) és a fekete kontrasztosság lecsökken. Egyéb dolgot még nem tudok mondani, mert most ismerkedem vele
-
thetan
aktív tag
Némi hezitálás után végül én is megrendeltem a 70w-t, meg rendeltem hozzá bőrtokot. Akartam még távirányítót is, de ahol ez egyik volt, ott nem volt a másik, így az most lemaradt. Bár necces 1100 ft ra még ráfizetni vagy 1800 ft szállítási költséget, úgyhogy a távirányítót egyenlőre hanyagolom.
Lényeg a lényeg - elvileg holnaptól már én is tudok véleményezni
-
thetan
aktív tag
Mások az ízlések. Nekem pl. "bejön" a kinézete, sajnos a teszt kissé elvette a kedvem, ilyet akartam venni a napokban, de most dilemmázok, hogy ne tegyem-e inkább félre a pénzt és gyűjtve hozzá várjak még, vagy jó lesz ez. Kissé elbátortalanított hogy kevés alkalmazás megy rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Air - 16 GB
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest