- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Igen, már feletted két másik felhasználónak is javasoltam.
Szerviz után okosabbak lehetünk.(#1630) Moralesz
Nekem általában csak tesztkártyák vannak benne, de amit eddig néztem vegyesen 5-6 kártyát különböző méretben, azokat mind megette szépen, volt közte noname, nokia, sandisk is.
-
Brad Piff
csendes tag
Sziasztok
Nekem sem megy fel a 4.2
ugyanaz a probléma mint neki (#1555) sor
mindent megpróbáltam az itt leirtakból.....sikertelen.
ICS sem ment fel..
mindig visszaáll az első inditásra nem jegyez meg semmit
internal storage: free space 0b ????
internal storage2: 3.72 Gb ???????
Ez igy tök gáz pedig már örültem a 4.2 nek mert hasít vele gép.
valami ötlet valakinek??
előre is köszi
-
kelzsoca
félisten
Üdv!
Az MD5 (Message-Digest algorithm 5) egy 128 bites, egyirányú kódolási algoritmus. Az MD5-kódolást biztonsági alkalmazások széles skálája használja adatellenőrzésre, például fájlok eredetiségének (sértetlenségének) vizsgálatára.
Gondolom windows alól vagy, ez esetben töltsd le ezt a csomagot: MD5 Checksum Verifier
Telepítsd fel a pc-re az alkalmazást, majd a letöltött tömörített csomagot tallózd ki vele, a kapott MD5 sort nézd össze ezzel:
MD5 hash: cc73d091ec7f1b83d427258b082510bc
Amennyiben egyezés van, nyugodtan kicsomagolható, a fájl sérülésmentesen jött le az internetről.
ui: esetleg Total Commander alól is megnézhető mindkét hash.
-
kelzsoca
félisten
Próbáld meg újra letölteni a csomagot, ellenőrizd vissza a letöltött állományt, és ha egyezik bontsd ki, majd másold fel az SD-re.
A tömörített állományhoz tartozó
MD5 hash: cc73d091ec7f1b83d427258b082510bc
SHA1 hash: 898ab61511147389438ed15e1c21bca2bff1f365Egyébként valami az update.zip másolása körül lehet Nálad, mivel akkor száll ki ilyen hibával a telepítő.
Amennyiben megoldható, változtasd meg az SD-re juttatás formáját, tehát ha eddig kártyaolvasó segítségével próbáltad, most nézd meg futó rendszer alatt USB kábellel összekötve PC-ről a másolást.Illetve azt is megpróbálhatod, hogy valami nagyobb méretű állományt felmásolsz még az SD kártyára (mindegy mit) kizárva ezzel egy esetleges szektor hibát, ezt pár napja javasolta az egyik felhasználó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Bittorrent topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo 3DS és DS topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest