- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reyorkin
tag
válasz
Redome86 #294 üzenetére
Én 14-én vittem az [Elektrodokihoz] vissza, és már nagyon közelít a 28-a...
Ők 2 hétre vállalták. -
Destr4ct
aktív tag
10 óra után már több mint valószínű, hogy feltöltött. Általában 2-3 óra alatt feltöltenek az ilyesmik teljesen.
A villám ikon valószínűleg csak azt jelenti igazából, hogy hálózati áramforrásra van csatlakoztatva.Egyébként ezeket a lítiumos akksikat sokkal szabadabban lehet kezelni, mint a régebbi fajta Ni-Cd alapúakat.
A Ni-Cd aksikhoz javasolták az első hosszabb töltést a teljes kapacítás eléréséhez, viszont a lítiumosoknál ez teljesen felesleges, és nem is lehetséges a "csepptöltés". Első használatkor is csak annyit kell tenni, hogy addig töltöd, amíg a kütyü 100%-ot nem jelez, és kész.
Azzal pedig, ha mindig teljesen lemeríted, és utána teljesen feltöltöd, csak rosszat teszel neki, hamarabb fog elhasználódni. Nyugodtan felteheted töltőre akkor is, ha még nem merült le teljesen, és abból sem lesz baj, ha úgy húzod le a hálózatról, hogy nem töltődött fel teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest