- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csatsa
tag
Sziasztok!
Én november végén vettem, és már nekem is megjárta a szervizet a 100%-os hiba miatt, de így egy hónap után sem az igaz mert most meg egész napos töltés után is van hogy nem megy fel 100%-ra csak mondjuk 90% körülire.
Nekem is lekopott a gomb először réz színűre, de mostmár kezd világos műanyag kinézetű lenni.
Ha újra beszarik én nem küldöm szervízbe mert ráadásul én angliában lakom és nem tudom megoldani egyszerűen a szervízelést, decemberben elromlott majd januárban voltam otthon de csak négy napot és nem tudtam beadni szervízbe mert két hétre vállalták.
Aztán márciusban intéztem két és fél hét szabit és hazavittem javíttatni, megcsinálták, de ha újra előjön akkor ez már így kezd sok lenni.
Inkább veszek egy máikat (másfajtát) itt egy kicsit drágábban.
Én csalódtam benne, a kijelzőjében is és a wayteq árúpolitikájában is.
Sorra hozzák ki a 7"-os gépeket, jobbat is ugyan olyan áron ( 70dci IPS kijelzővel ) aztán a ( 700 dc ) olcsóbban és blutootal stb
Erre se frissítés se semmi, vicc az egész! -
Csatsa
tag
Sziasztok!
Nekem is az utolso frissitessel megy most a gepem de hal isten nem csinalja azt mint nektek. Nem merul le es nem melegszik de a toltottsegjelzo meg mindig hulye, allandoan 100%-ot mutat. -
Csatsa
tag
válasz
biker492ccm #236 üzenetére
Szia! Ne azzal probald meg mert szerintem nem lesz jo hozza.
Kuldok egy linket az alapjan csinald, reszletes leiras van hozza.
En is azzal rootoltam a telefonomat. Sony xperia play r800i, neztem a te telefonod is a listaban van.http://blog.arnoldweb.hu/2012/05/android-gingerbread-root-pl-sony-ericsson-xperia-x10i-rootolasa/
-
Csatsa
tag
Sziasztok!
Nekem sem sikerult felrakni, szinten ezt az uzenetet kaptam hogy signature verification. -
Csatsa
tag
Sziasztok! Az en gepem is ezt csinalja mint nektek, ket hetig jo volt aztan meghulyult. Akku szint folyamatosan 100%-ot mutat kiveve tolton ,mert akkor 99! Ujraraktam en is de az sem segitett. A legnagyonbb bajom hogy angliaban elek es meg a szerviz is vicces lehet innen. Jovo heten megyek haza es egybol viszem a szervizbe, remelem hamar ,mondanak valamit. Es meg annyi hogy egy honap hasznalat utan lekopott a festes a hangero gombrol. Ez kicsit vicces.
Azt szeretnem kerdezni hogy ti kinel vasaroltatok? En az extreme digitalnal
Irtam nekik a facebookon egy levelet de nem reagaltak , a szervizol is is felek. Szivem szerint cseret kernek.
Legyszi irjatok meg mi volt a szervizben, mire szamitsak
Koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest