Új hozzászólás Aktív témák
-
Overclocked
tag
válasz
zozo2001hu #1073 üzenetére
Köszönöm szépen!
Esetleg tudnál még segíteni egy problémám megoldásában?(Másik topicban nem kaptam választ, bár itt se)
Az alábbi lenne a bibi.
A Gladiatus nevezetu netes jatekban nem tudom mozgatni("megfogni") a targyakat, igy peldaul rahuzni sem tudom a karakterre. A telefonomon nincs ezzel problema, illetve mas androidos keszulekeken sincs.
-
Overclocked
tag
válasz
zozo2001hu #1070 üzenetére
Szia!
Esetleg tudnal linkelni egy leirast a rom cserehez?
Elore is koszonom!
-
Overclocked
tag
Sziasztok!
Olyan problemam lenne a Waytq xtab 100is tabommal, hogy (es most ez csak egy apro, de lenyeges problema ) a Gladiatus nevezetu netes jatekban nem tudom mozgatni a targyakat igy peldaul rahuzni sem tudom a karakterre. A telefonomon nincs ezzel problema, illetve mas androidos keszulekeken sincs.
Remelem tudtok ra megoldast mert nem nagy buli a telefon kis kijelzojen jatszani vele...A valaszokat elore is koszonom!
-OC
-
Overclocked
tag
Sziasztok!
Most szeretnék venni egy xTAB-100is-t.
Elsősorban internetezésre, zenehallgatásra, tanulásra(rámásolom az anyagot) és játékra használnám, tehát napi szinten eléggé sokat lenne lenne forgatva.
Az a kérdésem, hogy ezen felhasználási körülmények között jól szolgálna ez a tablet, vagy inkább nem ezt ajánlanátok?
A válaszokat előre is köszönöm!
-OC
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest