Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz kelzsoca #1646 üzenetére
én ezt értem, de akkor sem mondtak még csak közelítőleg sem semmit, ez az igazság.
Kicsit visszanéztem, szinte napra pontosan 3 hónapja jelent meg a gépre a 4.2.2. Nem vagyok android fejlesztő, de szerintem ha nem is a 4.3-at, de a 4.2.2 höz egy fixet ennyi idő alatt ki lehetett volna adni. Nem tudom mi a baja a wayteqes változatnak, de nem lehet egy túl bonyolult probléma - ha egy hobbifejlesztő meg tudta oldani, akkor gyanítom a wayteq support teamnek sem tartana soká.
kpityu2: Vido N90. A Glassrom is a Vido N90 hez készült. Meg aliexpressen fut még 1 név alatt, bár az asszem még a nem brandelt készülék hanem a gyártó "nyers változata" midneféle márkajelzés meg gravír nélkül.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest