Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
hivatalos, "csiszoltabb" firmware nem lesz. Amikor intéznem kellett a garanciát a bekapcsológomb miatt, direkt rákérdeztem a wayteqnél, hogy lesz-e esetleg 4.3-as frissítés, vagy javítják e a teljesítményproblémákat és akadásokat a tabon. Egyikre sem adtak még csak közelítő időpontot sem.
Addig marad a többi rommal játszadozás - ami abból a szempontból jó, hogy van legalább másik rebrandelt készülék amihez jönnek romok. Ha nem lenne más alternatív rom hozzá, már én is rég visszavittem volna, hogy pénzt vissza, és ha van kedve, használja a gyárival az akinek 2 anyja van....
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító írás
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest