Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sami22
aktív tag
Üdv!
Lassan egy év használat után feltűnően megnyúlt a készülék feltöltéséhez szükséges idő, de a készenléti idő nem csökkent. Legalább is nem számottevően. Nemrég azonban ha töltőre van dugva sípol az aksi és a napokban pedig nem is nagyon tudtam tölteni. Állandóan megszakad a töltés, pár másodpercenként váltakozik a "Töltés" és "Tegye töltőre" felirat. Kikapcsolni nem tudom, mert ha töltőn van állandóan újraindul. Most már egyáltalán nem is tudom töltetni. Szóval egy elég drága papírnehezék lett belőle.Mi romolhatott el? Az aksi vagy a töltő? Hozzá való tötlőt tudok venni valahol? Garanciát hol tudom érvényesíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Remek minőségű kijelzővel és négymagos processzorral érkezik a WayteQ legújabb táblagépe, a működési sebességgel azonban gondok akadnak.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Milyen videókártyát?
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Microsoft Surface Go 8GB/128GB - Model 1824 - kifogástalan, alig használt állapot
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Honor Pad8 bontatlan, új eladó
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest