- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Honor Magic V2 - origami
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sami22
aktív tag
Üdv!
Lassan egy év használat után feltűnően megnyúlt a készülék feltöltéséhez szükséges idő, de a készenléti idő nem csökkent. Legalább is nem számottevően. Nemrég azonban ha töltőre van dugva sípol az aksi és a napokban pedig nem is nagyon tudtam tölteni. Állandóan megszakad a töltés, pár másodpercenként váltakozik a "Töltés" és "Tegye töltőre" felirat. Kikapcsolni nem tudom, mert ha töltőn van állandóan újraindul. Most már egyáltalán nem is tudom töltetni. Szóval egy elég drága papírnehezék lett belőle. Mi romolhatott el? Az aksi vagy a töltő? Hozzá való tötlőt tudok venni valahol? Garanciát hol tudom érvényesíteni?Origin: HunGreg92. PSN: HunGreg92
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Politika
- Path of Exile 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Stellar Blade
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest