- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kelzsoca
félisten
Tedd fel újra a romot.
(#2975) Apolitosz
Más a két szoftver ezért az egyik 800-on a másik 1hgz-en megy, lényegi különbség gyakorlatilag nincs, az a 200mhz szinte semmit nem jelent.
Custom romok lesznek.
(#2979) zozyk
Arra a romra már csak a cella készenlét eltávolítását lehet feltolni, a térerő ikon eltüntetésére még nincs patch.
-
kelzsoca
félisten
Igen ám, de azokhoz a kiegészítő csomagokhoz, jó lenne az én custom romomat használni, és nem a gyárit...
(#2971) R. V. Orden
A készülék abszolute minőségi benyomást kelt, tudnák mutatni pár kínai kütyüt, amitől itt helyben elsírná magát bárki
Ha kérdésed lesz, nyugodtan tedd fel itt, a két gép közel azonos, jobbára méretbeli különbségek vannak.
Aztán majd lesz saját topicja a 10"-os gépnek is.
-
kelzsoca
félisten
Jelen pillanatban van:
- WayteQ xPAD-70 (erre mehetnek custom romok)
- WayteQ xTAB-70 (erre még semmi custom rom nincs, még a gyári sincs meg jelen pillanatban)
- WayteQ xTAB-70 (erre még semmi custom rom nincs, még a gyári sincs meg jelen pillanatban)
---------------------
(#2959) BibbyA touch panel más fajta.
-
kelzsoca
félisten
Frissítsd le a szoftvert, mert a régi alap gyárival csak gondok lesznek.
(#2931) slaci007
Melyik recovery van fent?
(#2933) zsoltyyy
Gondolom a hardver tudásával tisztában vagy, a kérdés mennyi a keret rá, mekkora méret kell?
Betekintési szögek átlagosak, és nem egy IPS panel természetesen
A készenléti időt nagyban befolyásolja a használat, de 5-6 órát el kell normál használat mellett ketyegnie.
-
kelzsoca
félisten
Innen: link töltsd le a kiegészítő csomagot, amiből Neked a 2-es mappa tartalma kell, ezt kell recoveryben feltelepíteni (mindenféle wipe és formázás nélkül)
Ha közvetlenül rom után (újraindítás nélkül) teszed fel a romra, akkor nem lesz cellakészenlét, ha utólag rakod fel, onnantól sem lesz, esetleg az eddigi ott eltöltött idő fog látszani az akkumulátor statisztikánál.
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
Hagyd rajta töltőn picit, vedd ki belőle az SD kártyát, közben nyomd be a reset gombot, majd így próbáld meg.
Nem hinném, hogy az AC3-as patchnek köze lehet hozzá, de jobb a békesség, akkor inkább ne használjátok.
(#2822) Brutális eb
Majd erre is ránézek, bár szerintem a kis csipogók ennyit tudnak csak.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atravel #2801 üzenetére
Igen, az AC3 patchet elég egyszer feltenni, tehát aki már felrakta korábban, nem kell újra azt lefuttatnia, ezért lehet az is, hogy van akinél nem is fut le újra.
(#2797) Peltár
AC3 patch-re lásd a hozzászólás első felét, a másik részére pedig azt mondom, ha mindent a leírás szerint csináltál, fel kellett mennie a romnak, de ezt akár olyanokból is láthatod, hogy a gyári Talk helyett, Google csevegő szerepel a programok közt, vagy ott van a Hírek és időjárás alkalmazás
-
kelzsoca
félisten
válasz
lolchief70 #2792 üzenetére
Nem néztem még
(#2793) Brain75
A backup/restore funkció hiányzik?
(#2796) kopy1275
-
kelzsoca
félisten
válasz
lolchief70 #2790 üzenetére
Az xTAB-100-as más szoftvert futtat, visszafelé nem kompatibilis.
xTAB-100-ra is lesz support
-
kelzsoca
félisten
==================================
WayteQ_xPAD_70_2.3_v2_kelzsoca
2011.11.01.
==================================A szoftvert pontosan úgy kell telepíteni mint a hivatalos frissítést de azért pár pontban én is leírom most:
- A mellékelt csomagot töltsd le a számítógépre, majd csomagold ki.
- A kicsomagolt 4 fájlt kibontás/változtatás nélkül másold be egy üres SD kártyára
- Az SD kártyát tedd be a készülékbe (kikapcsolt állapotban)
- A hangerő + gombot nyomd be és tartsd lenyomva, majd nyomd le a power gombot is ameddig a kis zöld felirat nem lesz látható.
Ezután recoveryben menj végig a következő formázásokon:- wipe data/factory reset
- wipe cache partition
- wipe media partitionA recoveryben a hangerő fel és hangerő le gombokkal lehet lépkedni.
Az ENTER/OK gomb pedig a vissza gomb lesz.
A csomagot innen tudod letölteni: >>>letöltés<<<
MD5: eb5c8889046302b7e9c59e5812c60cf8
A szoftvert a saját tárhelyemre/fórumomra töltöttem fel, mivel az ingyenes fájlmegosztó oldalak megbízhatatlanok, és a tartalom rövid idő után nem elérhető!
Letölteni egy rövid regisztráció után lehet.
=====================================
Változások az előző verzióhoz képest:- root
- Wifi javítás
- GPS engedélyezve
- állapotsorból a dátum eltüntetése======================================================
AZ ESETLEGES ADATVESZTÉS VAGY A KÉSZÜLÉKBEN KELETKEZŐ KÁROKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK!
MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE VÉGEZZE EL A MÓDOSÍTÁSOKAT!
====================================================== -
kelzsoca
félisten
válasz
ClaydovE #2754 üzenetére
A NOVA-nál kérlek nézd meg azt a patchet, amit feljebb mellékeltem, mert az csak úgy indul el bármilyen Androidos eszközön, ha a készülék gyártója a megfelelő helyen át van írva HTC-re.
Abban a kis patchban így van, és mennie kellene vele a NOVA-nak is. (meg lehet a többinek is, ami eddig nem indult)(#2755) ravebp
Párosítani nehéz lesz kód nélkül, mondtam már mit próbálj meg: 1234 vagy 0000
-
kelzsoca
félisten
válasz
freddyreal #2739 üzenetére
Rakd fel a romot, de előtte csináld meg a szükséges formázásokat, aztán töltsd le a játékot a Marketről, és próbáld meg, ha problémás és megint kilép, küldd rá a megfelelő patch-et és próbáld újra.
(#2741) tjb007
Köszönjük
-
kelzsoca
félisten
válasz
freddyreal #2737 üzenetére
Próbáld meg wifi nélkül, most nyomtam le 19 pályát ebben a játékban, és semmi hiba nem volt.
-
kelzsoca
félisten
válasz
freddyreal #2735 üzenetére
Mire rootolsz, ha nincs fent a szoftver, először a romot tedd fel, aztán engedd rá a root csomagot, és menni fog.
Illetve a kérdés, hogy a játék futása során van -e aktív net a tabon vagy nincs?
(#2734) robotx
Vannak játékok, amik jelen pillanatban nem indulnak el, de egy kis hack-el már lehetséges hogy igen.
Próbáld meg, dobd fel ezt a kis patch-et, amit most csináltam. (erre a játékra gondolok: Splinter Cell Convintion)
-
kelzsoca
félisten
válasz
freddyreal #2732 üzenetére
Biztos nem az a baj, mert nálam meg hibátlanul fut, és semmit nem piszkáltam.
-
kelzsoca
félisten
Nem vettem észre olyan parancssort, ami lekapcsolná a USB-t, mint a számítógépen - telefonok más rendszerűek. Mivel itt már van OTG, talán kellene ilyen.
Erre majd valami külső programot megpróbálok nézni.
Korábban működő launcherek közül több jelezte,hogy nem szalonképes. Lehet, hogy a nem sokkal előttem szólónak van igaza, gyengébb lett a videó driver. Nem lehetne összekutyulni a kettőt?
Biztos hogy nem lett gyengébb, a drivereket nem lehet keverni.
A hangrerő max-on is kevés, különösen a filmeknél. A képernyő ikonok szerintem kicsik, a korábbi jobb volt.
A hang valóban gyenge, fülhallgatóval viszont erős, az ikonok annyira nagyban túl pixelesek voltak, nyilván ezért vették őket vissza.
-
kelzsoca
félisten
válasz
freddyreal #2727 üzenetére
A custom rommal néztem, ugye mi mással
Tehát 31 pályát végigtoltam rajta és egyszer sem fagyott ki, de mivel ingyenes a játék, bizonyos időnként beadott reklámokat, amit csak a vissza gomb megnyomásával tudtam bezárni, nem tudom net nélkül ez esetben mi történhet, lehet hogy éppen kidob az asztalra, tehát még megnézheted aktív wifivel mit csinál.
-
kelzsoca
félisten
válasz
freddyreal #2721 üzenetére
Válaszd ki az "apply update from sdcard" menüpontot, majd tallózd be az "update.zip" file-t a microSD kártyáról.
-
kelzsoca
félisten
Köszönöm, pont ilyen visszajelzésekre gondoltam, az említett játékokat nemsokára próbálni fogom, és megnézem miért nem akarnak menni.
mivel még mindig kérdéses, hogy mivel mentegessem le a cuccaimat.
Sajnos ilyen verzió ugrásnál az a legjobb, és ajánlatos, ha tiszta telepítés után, ismét belakod az aktuális romot.
(#2713) lcdtv
Ide is jár egy köszönöm
-
kelzsoca
félisten
Még mindig várom a visszajelzéseket a következő javító csomagok kiadása után:
- játékokra kiadott csomag
- wifi+gps csomag ((#2709) atravel, külső GPS működik)Jó lenne, ha nem csak probléma esetén tudnátok hozzászólásokat írni, hanem esetleg pozitív visszajelzés is érkezne, ha valami esetlegesen megoldódik egy update után
Köszönöm.
-
kelzsoca
félisten
Wifi és GPS problémás userek tegyék fel ezt a kis patch csomagot: link
A wifinél, nem is értem miért, de fixen a 13-as csatorna volt beállítva, ezt töröltem, mint ahogy más szoftvereknél sem szokás beállítani.
Illetve a GPS is le volt tiltva, ez is feloldásra került.
......................
Továbbá várom a visszajelzést a játékokra kiadott patch-el kapcsolatosan. -
-
kelzsoca
félisten
válasz
Brutális eb #2693 üzenetére
Ilyen esetben természetesen nem kell semmi wipe/formázás, csak simán fel kell tenni a kis csomagot.
(#2694) aag
Lényegében mindkét eset érthető, az is, hogy valaki minél többet ki akar hozni egy eszközből, és az is, hogy mindenre célhardvert használunk, én ez esetben az utóbbi mellett vagyok, GPS-re használjunk célhardvert, de ez személyes vélemény természetesen.
-
kelzsoca
félisten
Itt egy kis patch azoknak, akiknek kilépkedett a játékokból a tablet: link
Szokásos recovery-s telepítéssel tegyétek fel, majd teszteljétek.
A Stupid Zombies játékkal és az Angry Birds mindhárom verziójával néztem, és nálam egyszer sem volt gond.
...............................................
Most jön ez a GPS-es történet...Ha esetleg valaki meg tudná mondani, hogy pontosan melyik romban volt ez még aktív, azt megköszönném (nem kellene végigpróbálgatni a romokat)
-
kelzsoca
félisten
válasz
freddyreal #2671 üzenetére
Pár játékot írhatnál még, mi az aminél biztos probléma volt, köszi.
..............................
A többiektől is azt kérném, ha hibát véltek felfedezni, azt a lehető legjobban próbáljátok leírni, mert az ilyen: ez xar, xar az egész, bugos a 2.3 mondatokból nem lehet semmit csinálni, köszönöm. -
kelzsoca
félisten
Üdv!
Eleve a méretbeli különbségek miatt az ipad előnyösebb jegyzetelésre.
Esetleg az xTAB-100-as gép jöhetne szóba, nézz rá esetleg.
Ha le tudsz osztani wifi-s netet a tablet felé, akkor nyilván jó, de hogy közvetlenül fel tud -e csatlakozni az Android a rendszerre az próba után derülne ki, vagy kérdezz körbe ez ügyben.
-
-
kelzsoca
félisten
==================================
WayteQ_xPAD_70_2.3_kelzsoca
2011.10.30.
==================================A szoftvert pontosan úgy kell telepíteni mint a hivatalos frissítést de azért pár pontban én is leírom most:
- A mellékelt csomagot töltsd le a számítógépre, majd csomagold ki.
- A kicsomagolt 4 fájlt kibontás/változtatás nélkül másold be egy üres SD kártyára
- Az SD kártyát tedd be a készülékbe (kikapcsolt állapotban)
- A hangerő + gombot nyomd be és tartsd lenyomva, majd nyomd le a power gombot is ameddig a kis zöld felirat nem lesz látható.
Ezután recoveryben menj végig a következő formázásokon:- wipe data/factory reset
- wipe cache partition
- wipe media partitionA recoveryben a hangerő fel és hangerő le gombokkal lehet lépkedni.
Az ENTER/OK gomb pedig a vissza gomb lesz.A csomagot innen tudod letölteni: >>>letöltés<<<
MD5: c192bd2c4aa86f5d7732d24d4356ffad
A szoftvert a saját tárhelyemre/fórumomra töltöttem fel, mivel az ingyenes fájlmegosztó oldalak megbízhatatlanok, és a tartalom rövid idő után nem elérhető!
Letölteni egy rövid regisztráció után lehet.=====================================
KIEGÉSZÍTŐ CSOMAGOK:
A szoftverhez készült kiegészítő csomagokat, pedig itt tudjátok letölteni: letöltés
A csomagban 3 különböző recoveryből telepíthető update.zip csomag található!
1. root jog megszerzése
2. cella készenlét kiiktatása (akksikímélő)
3. állapotsorban látható dátum eltüntetéseTipp: ajánlatos az SD kártya gyökerébe felmásolni mindhárom mappát, és közvetlenül a rom telepítés után célszerű lefuttatni (amint végzett a rom telepítéssel, lehet felrakni a kiegészítő csomagokat) amelyikre szükség van.
A csomagokat teszteltem, és hibátlanul működnek!
======================================================
AZ ESETLEGES ADATVESZTÉS VAGY A KÉSZÜLÉKBEN KELETKEZŐ KÁROKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK!
MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE VÉGEZZE EL A MÓDOSÍTÁSOKAT!
====================================================== -
kelzsoca
félisten
válasz
freddyreal #2613 üzenetére
Persze, olvastam is
-
kelzsoca
félisten
válasz
freddyreal #2611 üzenetére
Ne a telefon 3.7"-os amoled kijelzőjével hasonlíts össze, egy 7"-os sima TFT-s kijelzőt
-
kelzsoca
félisten
Root jog megszerzése 2.3 alatt (v2. kiadás)
1. Letöltöd ezt a kis csomagot, majd felmásolod az SD kártya gyökerébe
2. Hangerő fel+power gomb nyomvatartásával előhozod a recovery-t
3. update.zip-ként telepíted a kis csomagot
4. bekapcsolod a tabletetv2=belekerült a superuser alkalmazás is a kis csomagba.
-
kelzsoca
félisten
Root jog megszerzése 2.3 alatt:
1. Letöltöd ezt a kis csomagot, majd felmásolod az SD kártya gyökerébe
2. Hangerő fel+power gomb nyomvatartásával előhozod a recovery-t
3. update.zip-ként telepíted a kis csomagot
4. bekapcsolod a tabletet -
kelzsoca
félisten
A Market csak aktív net alatt jelenik meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest