Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz
vsgaborr11 #8 üzenetére
"Azért basszus, írsz itt hogy, mi, PC-sek(vagy Nokiások,stb, tök mindegy) nem fogadunk el titeket, mert mi nem tudunk a saját korlátainkon túl lépni. És mindezt olyan stílussal, hogy dobok egy hátast. Grat."
A Mac is PC amúgy, ezt tanuljuk már meg. Titeket? Nem vagyok Mac-es, ha így tetszik.
Látom nem ment át az irónia. Nem én nevezem magam "Apple sznobnak és iPhone-osnak", hanem Te (korábbi posztok kommentjeire nézz rá). Nincsenek táborok, alapvetően hülyén gondolkodsz, nincsenek olyanok, hogy Mi, vagy Ti, nem véletlenül írtam úgy, ahogy, de látom, hogy ez sem ment át. Amúgy milyen stílusban is? Ennyi összehordott baromság után, amit itt produkálsz, nos, ne várj jobbat.
-
Jhonny06
veterán
válasz
vsgaborr11 #3 üzenetére
Hát persze hogy nem, ezek a magadfajtáknak készülnek, akiknek nem tudnak elfogultság nélkül nyilatkozni egy termékről, csak a márkanév alapján ránézésre egyből rávágják, hogy cool vagy szar.
#1: "iPhone-os vagy"
#2: Az előzőek kommentjeinél is van pár magasröptű hozzászólás, úgynevezett "Apple sznobok"-ról, stb.Már mindkettő ezer éve lerágott csont, de vannak, akik nem tudnak túllépni a saját korlátjaikon, de ezt Mi (az iPhone-osok és az Apple sznobok) elfogadjuk, tehát semmi gond. Grat.
-
Jhonny06
veterán
válasz
vsgaborr11 #1 üzenetére
Unalmas és semmitmondó, de nyomasd csak, hátha van, aki értékeli.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4339
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest