- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Akinek fontos a telefonja, annak megéri a 29K-t szerintem. Nekem 8K körül volt az 50K-s telefonra és 3 évre. Ez még simán belefér. Ha pedig nem kell 3 évig a telefon, mert megunom vagy valami, a maradék időre amit befizettem visszaadják.
Szerintem egyértelmű, hogy aki víz alatt akarja használni a telefont, az megköti rá a biztosítást. Én szolgáltatónál sose veszek készüléket, utolsó ilyen alkalommal egy SE telefont vettem 30K környékén a Telenornál majdnem 10 évvel ezelőtt. Márkaboltban talán jobb konstrukciók vannak a biztosításra. De ebben nem vagyok biztos, csak sejtés.(#32) Dare2Live: Láttál olyan reklámot, ami teljesen fedi a valóságot? Ne legyünk naivak.
-
szupermacs
veterán
Ha kötsz rá biztosítást, akkor az a beázásra is vonatkozik. Gondolom ennél a telefonnál is él ez a lehetőség. Samu boltból vettem telefont, ott azt mondták, hogy az enyémre (S3Neo) beázásnál is vissza lehet vinni, bármi történik vele. Szerintem ennél is ugyan ez lesz a helyzet.
Amoled szerintem is sokkal jobb, mint az IPS. Szebb a fekete, a színek is sokkal jobbak, remélem a beégés dolog meg nem jön elő. Régebben volt egy Alcám amin szintén Amoled volt, ott nem égett be egyáltalán, de rettenetesen hidegre sikerült belőni a kalibrációt. Nagyon kék volt.
-
kchris78
veterán
Nekem a legelső egy Galaxy Note volt, az első. Hát akkor még nem volt igazából a topon a dolog
. De tényleg nagyon sokat fejlődtek az tény... Csábító a Galaxy S7, (az EDGE folyamatos betükröződésétől feláll a szőr a hátamon..) csak az oprendszer ne lenne ez a gány droid...
Szép és jó hogy 7-900 nitet bírnak ezek a kijelzők csak szerintem ezeket nem erre tervezték, folyamatosan ezt kevesebb üzemidővel "hálálják meg".
Kíváncsi lennék még arra, hogy fehér háttér esetén melyik kijelző a nyerő, az IPS vagy az AMOLED? Ugye ekkor minden led (vagy legalábbis a többség) világít ezerrel, és webezéskor is így működik a háttér.. De úgy általában a barátnőm is ezt szereti az akksi kímélőbb inverz móddal ellentétben...
-
bandi0000
nagyúr
Ebbe azért belekötök, IP védettség, megfelelt a tesztnek a telefon, tehát vízálló, itt az a kérdés, hogy be tudja e bizonyítani a user hogy nem ő hibázott, ezért vannak a nyomáspróbák, míg sony-nál kisebb volt az esély arra hogy elhiggyék hogy a telefon a szar, nem pedig te hibáztál, mivel ott voltak kis ajtók a különböző csatlakozók előtt, nyilván itt is vannak kiskapuk a gyártóknál de ha valaki erőszakos, esetleg vizet valakinek azért hogy adott esetbe bebizonyítsa hogy a telefon ereszt valahol, akkor kötelező cserélnie a gyártónak, mivel nem megfelelően működik a telefon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest