Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Én pl. Arto Nummela-ra és Florian Seiche-re gondoltam a Sales&Marketingről. (utóbbival találkoztam is többször).
Ill. elég szoros lesz az együttműködés a Nokiával, nem csak a brandet adják, hanem a Tech fejleszt is majd a HMD-nek, minőségellenőrzés, board member is lesz, ha igaz stb."Pont ugyanazok dolgoznak HMD-nél mint akik az MS-nél, mitől változna bármi is? "
Nem lesz ott az MS, akielb*beleszóljon, és elrontson mindent. Ez bőven elég. Amióta az MS megvette a Devices-t, csak kirúgott, rombolt, és akadályozott. Brute-force módon akarta ráerőltetni a telefonbizniszre a szoftverbizniszben bevált dolgokat. Csak hogy tök más piac, de ez nem esett le nekik. Fel is adták. Na mindegy.
Most ezek az emberek újra azt csinálhatják, amihez értenek, az MS nyomása nélkül. Én pozitívan látom a dolgot. Nagyon nem lesz egyszerű dolguk, de az alapok megvannak hozzá, úgyhogy már csak a vak szerencsén múlik a sikerAkik meg a vietnámi gyár eladásával a FIH-hez kerültek (Foxconn leány) azok is volt Nokiások. Itt nyilván nem a sori dolgozókra gondolok, ott nem hiszem, hogy annyira pörög a Nokia életérzés
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest