- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zugi
aktív tag
Tavaly új céges laptopot kaptam, amire csak Win 8 volt opció. Elsőre vissza akartam mondani, hogy nekem jó a korábbi a jól bevált Win 7-tel, mert nagyon féltem a Win 8-tól, végig csak azt a gagyi metro felületet köti az átlag ember a Win 8-hoz és attól kiráz a hideg.
Aztán szerencsére megnyugodtam, hogy ha akarom, azzal sose találkozzak. Csak feltettem egy "Classic start menü" segédprogramot, amivel lett Start gombom és többé a metro felülettel sem találkozom. Innen kezdve ugyanaz a Windowsom, amilyen a Win 7 volt, csak legalább egy még újabb rendszert használok annak minden előnyével, ami stabil és kellően gyors is.
A Microsoft viszont nagyobb hülye nem is lehetett volna ezzel a Start menü elhagyásával, meg is szívta szerintem súlyos dollármilliókkal, hogy valami baromra hallgatott. Jó lenne ha ilyen stratégiai döntéseket nem egy idióta marketingesre, vagy progrmozóra bíznának, hanem előtte megszondáztatnák a leendő usereket.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest