Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ebben igaza van. Nekem is csak az általa linkelt beállítási lehetőségek vannak. Nem tartom kizártnak, hogy tabletek esetén kigyomlálta az MS a képernyő kikapcsolás funkciót. Főleg annak tükrében, hogy egy TAB-ról beszélünk és épeszű ember nem azzal fog éjjel torrentezni (persze csak legális linuxokat oda vissza, cöhhh).
Ezeknek a célja, hogy akksiról működjenek hosszútávon, viszonlag jó energia felhasználás mellett. -
törölt tag
Nem a keresésről beszéltem, hanem hogy 5 oldalnyi ikon között kell egérrel kikeresni ami érdekel. Ezt menüben sokkal egyszerűbb megoldani. Valamiért az Ubuntu is ezt a hülye gépelgess dolgot próbálja nyomni, de szerintem ez visszalépés. Olyan, mintha az autóban kitalálnánk valamit az index helyett, legyen billenőkapcsoló a váltó mellett, működni fog, lehet hogy kisebb mozdulat papíron, de ami tényleg jól bevált kár piszkálni.
Nem győzöm ismételni, tapasztalat, én próbáltam megszeretni, de azt vettem észre hogy fél év alatt majdnem minden újítást kikapcsoltam, vagyis hátráltató, kényelmetlen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Baseus Airpow powerbank, külső akkumulátor fekete (20000mAh, 20W, QC + PD)
- Apple AirTag 1 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple AirTag 1 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Samsung gyári S21 Ultra szilikon tok S PEN-el / AKCIÓ -25%
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest