- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ebben igaza van. Nekem is csak az általa linkelt beállítási lehetőségek vannak. Nem tartom kizártnak, hogy tabletek esetén kigyomlálta az MS a képernyő kikapcsolás funkciót. Főleg annak tükrében, hogy egy TAB-ról beszélünk és épeszű ember nem azzal fog éjjel torrentezni (persze csak legális linuxokat oda vissza, cöhhh).
Ezeknek a célja, hogy akksiról működjenek hosszútávon, viszonlag jó energia felhasználás mellett. -
törölt tag
Nem a keresésről beszéltem, hanem hogy 5 oldalnyi ikon között kell egérrel kikeresni ami érdekel. Ezt menüben sokkal egyszerűbb megoldani. Valamiért az Ubuntu is ezt a hülye gépelgess dolgot próbálja nyomni, de szerintem ez visszalépés. Olyan, mintha az autóban kitalálnánk valamit az index helyett, legyen billenőkapcsoló a váltó mellett, működni fog, lehet hogy kisebb mozdulat papíron, de ami tényleg jól bevált kár piszkálni.
Nem győzöm ismételni, tapasztalat, én próbáltam megszeretni, de azt vettem észre hogy fél év alatt majdnem minden újítást kikapcsoltam, vagyis hátráltató, kényelmetlen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Oneplus 11 tokok 3db(2db gyári)
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest