- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
#06658560 #12 üzenetére
Létezik olyan notebook, csak a példa kedvéért, hogy ne legyen hasraütés szaga a dolognak, bár nem a legfrissebb darab, de én ki lennék vele békülve (ha nem kéne az ölemben tartani, bár lehet, ezzel kivételt tennék
..)..
"Arról ne is beszéljünk, hogy egy könyvnek illetve irodalmi műnek a is szerves része, hogy milyen karakterekkel készült, milyen tördeléssel, milyen ábrákkal, stb. Ezeket egy telefon kijelzőn elég vérvizelős megoldani."
A "sima" txt formátumnál sokkal igényesebben vannak megoldva, ez kétségtelen, de erre ott a pdf, vagy akár a html formátum (a papiralapú könyvekhez képest sok újítást rejt, linkek, menük, animációk, stb.)...
Ezeket a telefonomon tudom olvasni kedvemre, csak egy ujjamat kell hozzá használnom, már csak a kijelző méretébe lehet belekötni, de mivel én "ritkán" olvasok, nekem megfelel, nem olyan rossz az. -
EmberXY
veterán
Az SMS-sel csak arra próbáltam célozni, hogy szoktunk szöveget olvasni a telefonnal, és azt is mondtam, hogy nyilván mindenkinek más a kényelmes.
Azt is irtam, hogy utazás közben szoktam olvasgatni, ez maximum néhány órát tesz ki, és tökéletesen megfelel a telefon kijelzője, nem érzem kellemetlennek, inkább az lenne a kellemetlen, ha egy 5 kilós notebook / vagy bármilyen "olvasási célra kitalált kütyü" lenne az ölemben.
Olyan sokat nem olvasok, hogy emiatt beszerezzek egy ebook reader-t, de az ebookok elterjedését fontosabbnak érzem a papir alapú könyvek tömeggyártásánál.
-
EmberXY
veterán
Nyilván mindenkinek más a kényelmes, én (ritkán, utazás közben) szoktam efféléket olvasgatni telefonnal, nekem nem kényelmetlen, az SMS-t is el kell valahogy olvasni...
Nekem az lenne a kényelmetlen, ha a hónom alatt egy Ipaddel vagy notebookkal kéne mászkálnom (inkább az árával a zsebemben mászkálnék szivesen..)...
-
EmberXY
veterán
"e-könyvek üzletága még gyerekcipőben jár"
A fizetős letöltés megoldható, (nyilván később a torrentoldalak is segitenének a forgalmazásban
) ráadásul ma már technológiailag sem jelent nagy problémát egy txt vagy pdf fájl megnyitása, szinte az összes telefon vagy zenelejátszó alkalmas rá, ideje lenne, hogy valóban elterjedjen ez a fajta olvasás...
A nyomdászoknak meg a favágóknak is mennyivel egyszerűbb dolga lenne....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged