Új hozzászólás Aktív témák
-
Ízléses a Design, pedig a kijelző gátat szab a mérete miatt
, Nekem tetszik, jó árral mindenképp, szolgáltatói kínálatba is mehetne!
-
rep3at
őstag
Az a baj hogy ezek a gépek a gyártó nevén illetve a kisebb külső változtatásokon kívül nagyjából egyformák, hiányzik az egyéniség.
-
Bathory Peti
aktív tag
válasz
Davidoff91 #2 üzenetére
Nekem most galaxy tab p1000-es van,nekem ez is megfelel igazság szerint,most vettem 2 hete 60000ft-ért,de mindig érdekelnek az újdonságok,ezért lehet hogy lecserélném rá.Nem tudom hogy ér-e 2x annyit a vas,mint a galaxy tabom ami 60000ft volt.
-
Davidoff91
aktív tag
válasz
Bathory Peti #1 üzenetére
Ez nekem is tetszik, egyre jobban úgy érzem, hogy a tábla pc-k célközönsége vagyok
Amúgy tuti jó ára lesz...Felnéztem a Premium Trading Company honlapjára (hivatalos forgalmazó) és ott pl a Viewpad 10S wifi+3G 113 500 Ft, igaz ott "csak" Android 2.2 van, de ugyanúgy Tegrás.
-
Bathory Peti
aktív tag
Szaporodnak a TAB-ok rendesen.Nem lessz rosz kis szerkezet,ha jól lessz beárazva,akkor biztosn vinni fogják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- 3-IN-1 USB C HUB Samsung - DEX
- Apple USB C kábelek - Új
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest