- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci laci
addikt
Üdv.Új videó?!iphone 6
-
Ricardo
titán
-
Misály
addikt
válasz
Quasi_modo #97 üzenetére
Vágom én is így szoktam, csak 2 22es 16:9-es kevesebb mint 4 19es portré módban
Nekem az jobban kézreállt.
-
Ricardo
titán
válasz
Kereszhaver #90 üzenetére
Milyen az a kajak lézer ?
-
mandin
senior tag
válasz
Kereszhaver #90 üzenetére
Remélem mondtad neki, hogy igen.
-
Kereszhaver
tag
Úgy utálom,amikor haverom odajön hozzám,és kérdi,hogy:
Hallod kajak lézeres billentyűzet meg 3d-s kijelző lessz az új ájfonban? -
Xero
nagyúr
válasz
Quasi_modo #84 üzenetére
Munkára sokkal praktikusabb a 16:10, mert fent és lent befér egy-egy menü-dock-taskbar-akármi a tartalom mellett.
-
nkmedve
őstag
válasz
Quasi_modo #84 üzenetére
Nem tudok róla, hogy lett volna sok ergonómiai előnye, egyszerűen kerestek valami kompromisszumos megoldást a 4:3 és 2.35:1 közé, hogy szabványositsák a rengeteg kölönböző televiziós tartalmakban használt arányt. 16:9 lett a nyerő, és annyira elterjedt, hogy mostmár mindenhol az megy, képernyőpanel-gyártók már lassan nem is tudnak más arányú paneleket gyártani.
Telefonban szerintem kész katasztrófa ez az arány, túl keskeny lesz a képernyő. Ez pl. netezés közben nem a legjobb se álló se fekvő módban, virtuális billentyűzetet is nehezebb használni álló módban igy. Persze van előnye is, igy nagyobb képernyőket lehet belezsúfolni keskeny házakba ami a telefonnál hasznos.
-
Quasi_modo
nagyúr
16:10-es képernyők arányához áll a legközelebb, ami szerintem a legjobb átlagos használatra (16:9 csak filmeknél jó, minden másnál rontja az élményt)
Nem tudom milyen élményt ront a 16:9, de én úgy tudom a 16:9 - et valamilyen ergonomiai szempontok alapján találták ki úgy általában és nem a filmek miatt. -
GALARDO
addikt
Már nagyon várom!
Unom már, hogy nincs számomra semmi normális telefon a piacon.
Mondjuk a tepsi kijelző ellenére, a Nokia Lumia 900, nagyon tetszik.
A konkurenciát, nem lesz nehéz lenyomni, én csak a kijelző méretétől parázok.
Ezek a pletykák, egy ilyen szintű oldalra szerintem meg, nem valók.
-
Fkris
őstag
Dizájnújítást remélem tervezik, nemlenne szerencsés harmadszorra is ellőni ugyan azt a dizájnt, esetleg nagyobb méretben...
-
jacis
nagyúr
Meglepne ha ilyen ocsmán formát kapna a szifon. Ha mégis akkor is vinni fogják mint a cukrot
-
NathanCullen
senior tag
Láttad az SGS3 keynote-ot? Na pont ezért mondtam, hogy lehetne a többi gyártó toipcjában is poénkodni, mert semmivel sem másabb a bemutatóik.
Mellesleg sok esetben úgy van beállítva, mintha az Apple azt mondaná, hogy az adott funkciókat ők találták ki. Mint fentebb írtam, ezt sokan beképzelik. Egyszerűen elmondják, hogy ez meg az van benne. Az, hogy amazing, meg awesome, nem azt jelenti, hogy "mi találtuk fel". A körítés meg persze hogy kell, minden gyártónál működik a marketing...
-
Misály
addikt
válasz
NathanCullen #75 üzenetére
Te nem láttál még keynote-ot a megboldogult Jobs-tól. Brutál marketing tevékenykedik az apple mögött, Astonishing , Amazing, Awesome és hasonló lózungok hangzanak el egy ilyenen, nem a hater-ek találják ki. Lásd még retina display, reinvented videophone stb.... Érdemes megnézni őket, nagyon kemények és le a kalappal. A viccessége viszont elvitathatatlan.
-
Szerintem fake...
PS-sel bármikor lehet ilyet kreálni... nem egy nagy mutatvány.
Mi akar ez lenni LG BL40?, mert kb az volt ilyen nyúlánk.
-
Tigerclaw
nagyúr
Lehet hogy kap valami új feature-t az iOS6 és lesz egy kvázi fix widget bar ami elfoglalja a plusz helyet. Gyakorlatilag az alkalmazások mind akkorák maradnak mint voltak és fent, vagy oldalra fordítva szélen a widgetek futnának. Videolejátszás esetén pedig nincs widget, hanem full kijelzőn fut a lejátszás.
Saját véleményem meg az, hogy nem valószínű, hogy váltanak szélesvászonra. Talán egy 3,7-3,8 inches kijelzőt beraknak 1-2mm méretnöveléssel.
-
ZooLee
senior tag
válasz
manchester85 #53 üzenetére
"A milliós eladási adatokkal rendelkező 4" feletti Samsung telefonok tulajai ezekszerint nem gondolkoztak eleget az ideális kijelzőméreten? Miért nem választják az olcsóbb, 3,5"-os samukat? A többi gyártó miért növelte a kijelzomeretet, ha a népnek erre semmi szüksége?"
Mondjuk lehet, hogy azért, mert egyszerűen csúcshardvert nem kapsz meg ekkora kijelzőméretben? Hiába szeretne valaki venni egy 3,5"-os képernyővel és a legjobb hardverrel rendelkező Androidos vasat, nem fog kapni. (WP7-ben, Symbianban igen)
Szóval szerintem a milliós eladások nem azt mutatják, hogy az embereknek a 4,3-4,8"-os készülékek kellene, hanem inkább azt, hogy van igény az erős hardverre.
Z.
-
ZooLee
senior tag
A visszagomb a GUI része, az meg alakítható, ami amúgy is ráférne a rendszerre. Szóval ezt nem látom akkora akadályna
Hát, pont a rendszer egyik sarokköve, mert minden alkalmazásban mindig ugyanúgy és mindig ugyanott kell visszalépni. Ezt egy iOS felhasználó megszokta az első iPhone megejelenésétől kezdve. Soktízmillió felhasználóról beszélünk. Ezt felrúgni szerintem nem olyan egyszerű. Az Android és WP7 esetében ez sokkal egyszerűbb kezelni a dedikált gombbal. Egyébként egy ilyen megoldást tudnék elképzelni a "bal-felső sarok kontra kijelzőméret dilemmára", vagyis hogy megjelenik valamilyen dedikált gomb/gombok. Bár, furcsa lenne, tény...
Z.
-
Misály
addikt
válasz
NathanCullen #65 üzenetére
De ha egyszer tenyleg ezt csinaljak
-
Misály
addikt
En mar csak azert szeretnem a 16:9-et mert ugyan eszem agaban se lenne beszerezni de kivancsi lennek hogy mi lenne mogotte a marketing:
"I'ts amazing, same scale when you mirror to your TV"
"Amazing borderless videos"
"We invented the mobile-TV"
"Astonishing classical phone size"
Nem mellesleg jatekoknal se fassag, lehet odarakni a vezerlofeluletet.
-
dani3l
őstag
válasz
NathanCullen #58 üzenetére
"Ami negyed- meg ötöd annyit tud..." - Pontosan erre celoztam en is. Aki az iPhonet veszi, nem (valoszinü, hogy csak) azert teszi, mert 3,5-es, hanem mert arra van igenye. Ebben az esetben pedig akkor is megvenne, ha mondjuk 4"-os lenne.
A masodikkal pedig nem teljesen ertek egyet, de most nem mennek bele az elemzesebe, lenyeg, hogy mindenkinek masok az igenyei, epp ezert egyenenkent valtozo az is, kinek mi az idealis.. szerintem.
-
bigmasterg
addikt
4"-os sgs-em van ès netezèshez ezt is kicsinek èrzem.
Ennèl kisebb telefont már nem vennèk.
Ha az uj iphone 3,5" marad, akkor egyszerûeb szóba sem jöhet. -
NathanCullen
senior tag
Különben megvehette volna a 3,5-es Samsungokat, negyed- vagy ötödannyiert.
Ami negyed- meg ötöd annyit tud...
Azt konkretan megallapitani, hogy erre van igeny, meg a legtöbb embernek ez jo, nem hinnem, hogy lehet.
Kevered az ideálist, az igénnyel, különbözik... Attól, hogy nekem egy 3,5"-os telefon jobban elfér a kezemben, attól még lehet igényem az 5"-ra.
Tehát igen, van egy Note-ra is igény, méretét tekintve viszont nem ideális. Az igényeknek viszont megfelel.
-
Legendd
senior tag
válasz
NathanCullen #54 üzenetére
Felesleges ebbe belemenni...a számok mindent elárulnak!
Az Apple csak az iPhone-okkal hozza azt a szintet, amit a Samsung kétszázfajtával. Akkor?
Azt vesz mindenki, amit akar. Az Apple éppen azért egyedi, mert nem mások után megy, hanem mások mennek utána. A kijelzőharcot elindították, aztán majd belebuknak.Akinek meg tepsi kell, az úgyis azt fog használni. Cyperpunk hol vagy? -
dani3l
őstag
válasz
Eppen ezt akartam irni, hogy szerintem az Apple felhasznalok 80-90%-a akkor is megvenne az iPhonet, ha 4"-os lenne, mivel valoszinü azert vesz/vett eddig is azt, mert az iOS-re vagyott, vagy szereti az almat, stb. Különben megvehette volna a 3,5-es Samsungokat, negyed- vagy ötödannyiert.
Azt konkretan megallapitani, hogy erre van igeny, meg a legtöbb embernek ez jo, nem hinnem, hogy lehet. Mert ha nagyobb lenne, akkor meg azt vennek, es akkor meg az lenne jo? Azt veszik, ami van.. Egyebkent meg a Note, meg a többi hasonlo tepsifon is fogy eleg rendesen, ugyhogy ketlem, hogy nem lenne igeny a nagyobbra. -
Xero
nagyúr
Bízom benne, hogy nem ilyen lesz. Ha növelnek, akkor arányosan növeljenek max 4"-ig, a házból pedig faragjanak le.
Mondjuk az iPhone 4 design-al sem voltam kibékülve, aztán pár hónapon belül megszokta a szemem és most 4S-t hajtok. Meglátjuk.
(#56) dani3l: "Eppen ezt akartam irni, hogy szerintem az Apple felhasznalok 80-90%-a akkor is megvenne az iPhonet, ha 4"-os lenne, mivel valoszinü azert vesz/vett eddig is azt, mert az iOS-re vagyott, vagy szereti az almat, stb."
Ez így van. Én is hiába bosszankodom a kialakítás miatt, nem igazán lesz más út. Van egy rakás kiegészítőm és app-em. Ezeket nem fogom kukázni.
-
NathanCullen
senior tag
válasz
A milliós eladási adatokkal rendelkező 4" feletti Samsung telefonok tulajai ezekszerint nem gondolkoztak eleget az ideális kijelzőméreten? ... Miért nem választják az olcsóbb, 3,5"-os samukat?
Tőled idéznék: "Mondjuk azt, hogy az alsó-közép kategória jelenleg a 3,5."
Tehát, mint írtad 3,5" jelenleg középkategóriás telefont veszel, ami nem közelíti meg a 4" feletti Samsungok tudását, lehet, hogy ezért veszik inkább a 4" felettit. Nem mondtam, hogy rossz egyébként a 4"-nál nagyobb méret. Lehet, hogy valami ideális valakinek, és azt a valakit nem érdekli, hogy mi az ideális, akkor megveszi a 4" felettit. Tehát azt sem mondtam, hogy az ideális az a kötelező, egyátalán nem...
A többi gyártó miért növelte a kijelzomeretet, ha a népnek erre semmi szüksége?
Mint írtam, attól, hogy valami ideális, nem biztos, hogy pont mindenki azt akarja. Sőt, akkor nem itt tartana a világ... De vissza is lehet kérdezni: Az Apple eddig miért nem növelte a kijelzőméretet, ha a népnek arra lenne szüksége? (Ha rossz lenne, nem döntögetni eladási rekordokat...)
-
manchester85
veterán
válasz
NathanCullen #50 üzenetére
A milliós eladási adatokkal rendelkező 4" feletti Samsung telefonok tulajai ezekszerint nem gondolkoztak eleget az ideális kijelzőméreten? Miért nem választják az olcsóbb, 3,5"-os samukat? A többi gyártó miért növelte a kijelzomeretet, ha a népnek erre semmi szüksége? Apám pl. csak két kézzel használja a telefont, innentől meg semmi hátránya a nagy kijelzőnek.
-
Blyan
félisten
És maradhatna a 4:3-as képernyőarány. Aminek leváltására nem túl sok ésszerűséget látok.
félmillió alkalmazás így van megírva, és az Almának a felbontást tuti meg kell oldania, ha nem akar elesni Retinától - ez utóbbi meg bőven elég megoldandó dolog, nem hogy még a arányokat is elszarják (amitől aztán a hírős ájfon app minőség menne úgy a Symbian szintjére, hogy öröm lenne nézni). -
Ricardo
titán
"és a házon még lehetne farigcsálni is."
így van, ha alul és felül nem hagynak "teniszpálya" méretű helyet, akkor minimálisan növekszik csak a készülék.
NathanCullen
"Nem hiszem, hogy fél évtized alatt odafejlődött volna az ember, hogy nagyobb lett a keze mindenkinek..."
Az igényekés a felhasználási szokások változtak.
"Másrészt tojnak a többi gyártó kijelzőméret-harcára, "
Ezt hallottuk az első kétmagos droid megjelenésekor, csak akkor a magokra vetítve. Aztán valahogy mégis kétmagos lett a 4s
-
NathanCullen
senior tag
válasz
manchester85 #48 üzenetére
Anno elgondolkodtak azon Steve Jobsék, hogy melyik az ideális kijelzőméret a legtöbb ember számára. Nem hiszem, hogy fél évtized alatt odafejlődött volna az ember, hogy nagyobb lett a keze mindenkinek... Másrészt tojnak a többi gyártó kijelzőméret-harcára, mert semmi másért nincs igény a nagyobb kijelzőre, csak azért mert a többiek kitalálták, hogy minél nagyobb kell, ha már másban nem tudnak jobbat alkotni.
16:9 megint baromság. Semmi értelme, csak menőbb, mert széles. A mostani képarányt jobb állítva használni, és fektetve netezni is...
Más képarány, és borul az App Store. Más készülékméret, és használhatatlanok az eddigi kiegészítők, hangfalak, stb.
dani3l
sokan ugy allitgatjak itt, hogy mar pedig a 3,5" a f@sza mindenkinek, meg hogy ennel nagyobb mar nem jo, mintha teny lenne..
Nem mindenkinek, hanem a legtöbb embernek. Nem ugyanaz... Plusz ennél kell a legkevesebb kompromisszumot kötni.
-
dani3l
őstag
De pont ezert negyszereztek meg a felbontast, mert igy eleg csak siman felskalazni, es mindenfele torzulas meg szegelyek nelkül lehet hasznalni a sima iPhone/iPod appokat az uj iPaden. Az mas kerdes, hogy valamelyiket megcsinaljak külön hd-ban is, direkt arra..
A meret kerdes pedig eleg szubjektiv, sokan ugy allitgatjak itt, hogy mar pedig a 3,5" a f@sza mindenkinek, meg hogy ennel nagyobb mar nem jo, mintha teny lenne.. Elhiszem, hogy valakinek az jo, de valakinek meg nem. Nekem pl nem kellene akkor. Most egy 3,7-es telefont hasznalok, de az utodja minimum 4-4,3" lesz, mert ezt kicsit kicsinek erzem..
Lehet jönni a fokhagymaval meg a szenteltvizzel. -
manchester85
veterán
válasz
NathanCullen #46 üzenetére
"Egy kijelzőméreten mit lehet megunni?"
Mondjuk azt, hogy az alsó-közép kategória jelenleg a 3,5. Mikor megjelent az első ő
IPhone, akkor ez még egy hatalmas kijelző volt. Egyébként nagyjából egyetértek azzal, amit írsz, de a 3,5 ma már igen kevés, és sokan egyszerűen ezért nem is fognak soha iPhone-t venni. Persze a végtelenbe nyúló kijelzőnövelés se járható út, de talán a 3,5 már kevés. -
Legendd
senior tag
válasz
NathanCullen #46 üzenetére
Egyetértek...
Számomra pont elég a 3.5"...filmre a 4.8" is kevés hosszútávon, arra ott a tablet vagy a laptop, akkor minek nagyobbat.
Van az "olvasás" funkció az iphone safariban, frankón látható minden. -
NathanCullen
senior tag
válasz
manchester85 #28 üzenetére
Egy idő utan ráunnak az emberek a változatlanságra. Amíg megy a szekér, addig bármit megtehetnek. Viszont ha nincs újítás, idővel nem fog menni a szekér.
Ja, mert eddig az Apple az a gyártó volt, aki havonta hoz ki új asztali gépet, laptopot, telefont stb., és mindig teljesen megújul. Több 10 év alatt nem unták meg az emberek, hanem egyre több felhasználójuk van, mert pontosan tudják mikor, mennyit, és mit kell változtatniuk. Nem pedig kidobnak 100 terméket, és döntse el mindenki magának, melyik jár az illetőnek kevesebb kompromisszummal, mint ahogy teszi a többi gyártó. Az iPhone-nál maradva, van egy ideális, 3,5" méret, mindenkinek megfelel, aki kicsit akar, annak sem túl nagy, aki nagyot akar, annak sem túl kicsi. Egy kijelzőméreten mit lehet megunni?
Nem azt mondom, hogy biztos nem fog változni. Lehet, kiderül hogy mérték fel a piaci igényenek. De megunni nem lehet, max. nagyobbra lehet igénye valakinek.
-
ZooLee
senior tag
Kérdés, hogy milyen felbontásokat? Arányosan növelt felbontást, amit viszonylag könnyebben lehet lekezelni, vagy más méretarányúakat? Ezzel szerintem nagyon óvatosan kell bánni, mert a fejlesztők még nem annyira rajonganak a WP7-ért, iOS-re még mindig sokkal könnyebb fejleszteni. (Mondjuk a 4 féle felbontás még mindig nem hatvanféle...)
Z.
-
ZooLee
senior tag
Másik topicban előjött egy nagyon nagy hátránya a széltében is megnövelt kijelzőnek: Az iOS alkalmazások "Vissza" gombja a bal felső sarokban van. Ha megnöveled a képernyő/készülék szélességét (és bizonyos méreten túl a hosszúság növelésével is ez a helyzet) akkor nagyon kényelmetlen lesz használni a rendszert. (Az Androidos készülékeknél nincs ilyen kritikus elem a bal felső sarokban)
Vagyis vagy növelnek, de akkor változtatni kell(ene) a rendszeren (na ez az amit nagyon nehezen tudok elképzelni) vagy pedig be lesznek szorítva elég rendesen a méret növelésével kapcsolatban.
Ez a 4"-os méret is nagyon határeset lenne már szerintem.
Z.
-
Pete55555
addikt
-
Legendd
senior tag
Erre mondom én, hogyha így lesz, akkor inkább veszek a mostani 16GB-os 4S-em helyett egy gyárilag független 64GB-os 4S-t aztán az legalább tetszik..
-
ZooLee
senior tag
válasz
johny dragon #32 üzenetére
Hát, az olyan is lett, főleg ha megnézed az alkalmazásbolt kínálatát. Tanulhattak volna a WinMo hibájából, (ahogy a WP7-el kapcsolatban tanult is az MS!), nincs millióféle felbontás, csak egy (vagy egy-két - lásd iOS) felbontás amihez igazodni kell, messze jobban lehet optimalizálni, és sokkal jobban megkönnyíti a fejlesztők munkáját. Másrészről viszont sokkal változatosabb a készülékpark, amit alápakolnak.
Z.
-
joey04
titán
csatlakoznék a 16:9 ellenzőkhöz. nekem semmi előnyöm nem lenne belőle. de nagyon sanszos, hogy váltanak sajnos.
-
Blyan
félisten
Szerintem marad(hatna) a 4:3-as arány, 4"-on még mindig nem lenne túl széles (az SGSIII 70,6mm széles, a i4S meg 58.6mm, bőven van hely még a szélesítésre, arányaiban nézve a mostani készülékház megnövelése sem érné el a 65 mm-t szélességet).
-
johny dragon
aktív tag
válasz
Quasi_modo #27 üzenetére
Az androidnál meg megoldották, hogy a hatvanféle képarányhoz igazodjon.
-
hbalu
tag
valaki magyarázza már el, hogy ha egyszer a kijelzőt növelik, minek kell a kamerát a hangszóró fölé rakni? nem az lenne a jobb ha fent is lent is kicsivel kevesebb lenne a holttér, hogy ne nőjön annyira meg a komplett ház? így olyan aránytalan hosszú lenne...bár nem hinném, hogy már most kikerült az igazi előlap, de remélem nem ilyen lesz a valódi
-
sagit
veterán
És ha ilyen lesz(lenne) akkor ennek a bal felső sarkát is el lehet még érni 1 kézzel fogásváltás nélkül?
Nemhinném.
-
SteveJobs
őstag
Muszáj változtatni mert lefogják hagyni őket.Egyébként nekem maga a telefon mérete tökéletes a kijelző lehetne nagyobb.
-
manchester85
veterán
Csak kérdés, meddig mehet ez így. Egy idő utan ráunnak az emberek a változatlanságra. Amíg megy a szekér, addig bármit megtehetnek. Viszont ha nincs újítás, idővel nem fog menni a szekér. Ez az élet rendje, és ha 10 év múlva is ugyanez a 3,5" lesz, akkor előbb-utóbb belebuknak.
Bár az is igaz, hogy a képátló növelős trend se mehet a végtelenségig. 4"-ig azonban még bőven mehet. Se UI, se képátló változás. Hiába nagyon jól használható, két olyan dolog változatlan az iPhone-nál évek óta, ami a legfeltűnőbb változás lehetne. Ezeket szerintem nem lehet a végtelenségig így hagyni.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
bigmasterg #22 üzenetére
Az uj, 16:9-re ìrt appok, akkor hogyan futnànak egy 4S-en ?
Lehet, hogy sehogy.Ezzel fogják ösztönözni a váltást. Vagy mindenből két változatot csinálnak. Volt már ilyen máshol is. -
kiiso
tag
válasz
NathanCullen #20 üzenetére
Olyat is megengedett, hogy ipaden iphone alkalmazás fusson, szóval...
Inkább az a kérdés hogy új app hogy menne így régi iPhone-on. -
(An)Dante
őstag
válasz
Retekegér #11 üzenetére
Hosszú idő óta ez az első iPhone pletyka ami kiment és ez is csak azért mert volt benne némi plusz információ. Nem szabad elfelejteni, hogy az eddigi tapasztalatok alapján a véletlenül kiszivárgott komponensek jelentős része valósnak bizonyult, igaz, néha túl koraik voltak. A 2048x1536 képpontos iPad kijelző például már az iPad 2 előtt látható volt tavaly, noha csak most került bevetésre. A 16:9-es képarány használata logikus lépés lenne, mivel már az Apple TV és a videotükrözés esetén is vér gáz, hogy a készülék nem tudja kihasználni a televíziók adottságait.
-
BiP
nagyúr
válasz
NathanCullen #17 üzenetére
Pedig nem ördögtől való lenne az sem. Symbiannál is megoldották (igaz, ott azért más volt mögötte, ott gombos-érintős váltás is volt, azért volt létjogosultsága a módszernek. Ma már, - főleg az almás közösségnek -, nem túl esztétikus [link])
Nem megoldhatatlan amúgy, bár tény, hogy sok tesztelést igényelne, és sok inkompatibilitást okozna (menne a program, de vagy nyújtott képaránnyal, vagy fekete lenne a széleken)szerk: látom, közben mások is írták.
Az egységes termékvonal meg már nem 100% egységes, mióta iphone-ipad felbontása eltér.
-
keIdor
titán
válasz
Szerintem sem fog változni a méret, marad a 3.5". Ugyanez ment a 4S-nél is, hogy 3.7-4" aztán jött a fail. Az Apple jól láthatóan szarik a többiekre, saját irányvonala van, az Apple-t majmolják a többiek és nem fordítva.
-
bigmasterg
addikt
válasz
Quasi_modo #19 üzenetére
Az uj, 16:9-re ìrt appok, akkor hogyan futnànak egy 4S-en ?
4:3as app 16:9en mèg tûrhetô, de fordítva már elèg zavaró lenne.
De azèrt remèlem, legalább 4"-os lesz.
-
Misály
addikt
válasz
NathanCullen #20 üzenetére
Van hely a reklamnak felul, alul meg kap meno menugombokat.
-
NathanCullen
senior tag
válasz
Quasi_modo #19 üzenetére
A régi alkalmazások futhatnak a középső részen. A fennmaradó alsó és középső csíkot meg kihasználhatja valami más addig.
Az Apple nem hinném, hogy ilyet megengedne, nem vallna rájuk... De aztán meg ki tudja, hogy mi is lesz majd...
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
a képarány nem hiszem, hogy változna. Jó nagy gondot okozna a sok alkalmazásnak amik eddig elkészültek
A régi alkalmazások futhatnak a középső részen. A fennmaradó alsó és középső csíkot meg kihasználhatja valami más addig.
Szerintem. -
Zirowe
nagyúr
Ismét a spekuláció meg a találgatás.
-
NathanCullen
senior tag
Érdekes lenne, ha ennyi év után lecserélnék a képarányt. Mégha a méret növekedni is fog, a képarány nem hiszem, hogy változna. Jó nagy gondot okozna a sok alkalmazásnak amik eddig elkészültek, plusz már nem lenne egységes a termékvonal... De azon sem lepődök meg, ha a méret egyátalán nem fog változni...
Egyébként sem hiszem, hogy az Apple-t érdekelné a piac többi versenyzője, jó példa rá, hogy a 15-ös MacBook még mindig 15,4" a többi 15,6"-hoz géphez képest...
-
wertigo1984
őstag
Jól csinálják almáék, hogy nem ontják egymás után a tepsi méretű telefonokat.
Valami van bennük, hogy viszik az emberek a termékeiket, mint a cukrot...
-
vince
őstag
micsoda izgalmak, az eszem megáll
-
mandin
senior tag
válasz
Quasi_modo #12 üzenetére
Kicsit nevetséges a képen lévő előlap. Erre úgysem mondtak igent.
-
Misály
addikt
válasz
Quasi_modo #12 üzenetére
Detto, nem egy tepsid van, hanem meg mindig telefonod.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Na, S3 lecsengett, indulhat az Apple hype generator + találgatások netovábbja.
-
Blyan
félisten
Igazi vagy sem, ez ronda aránytalan.
MI a tök van PH lapcsaláddal, állandó az 503-as error napok óta...
-
mandin
senior tag
Megkezdődött a találgatások áradata.
Remélem a végére eljutunk oda, hogy 4,7-es kijelzője lesz. -
Misály
addikt
válasz
Quasi_modo #5 üzenetére
Es akkor hirtelen mindenki rajon, hogy az a jo, pedig nokiaek 4 eve toljak
-
rbence
senior tag
Remélem,hogy nem lesz 16:9-es, kicsit érdekesen néz ki vele,persze lehet,hogy csak megszokás kérdése
-
Quasi_modo
nagyúr
Szvsz ők is át fognak térni a 16:9 - re, alig változó méretű készülékház mellett.
-
BiP
nagyúr
Inkább tűnik egy 16:9-es kijelzős iphone klónnak. Aztán majd meglátjuk.
-
leslieke
Jómunkásember
Rég volt már almás hír.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest