- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
NathanCullen #58 üzenetére
"Ami negyed- meg ötöd annyit tud..." - Pontosan erre celoztam en is. Aki az iPhonet veszi, nem (valoszinü, hogy csak) azert teszi, mert 3,5-es, hanem mert arra van igenye. Ebben az esetben pedig akkor is megvenne, ha mondjuk 4"-os lenne.
A masodikkal pedig nem teljesen ertek egyet, de most nem mennek bele az elemzesebe, lenyeg, hogy mindenkinek masok az igenyei, epp ezert egyenenkent valtozo az is, kinek mi az idealis.. szerintem.
-
dani3l
őstag
válasz
manchester85 #53 üzenetére
Eppen ezt akartam irni, hogy szerintem az Apple felhasznalok 80-90%-a akkor is megvenne az iPhonet, ha 4"-os lenne, mivel valoszinü azert vesz/vett eddig is azt, mert az iOS-re vagyott, vagy szereti az almat, stb. Különben megvehette volna a 3,5-es Samsungokat, negyed- vagy ötödannyiert.
Azt konkretan megallapitani, hogy erre van igeny, meg a legtöbb embernek ez jo, nem hinnem, hogy lehet. Mert ha nagyobb lenne, akkor meg azt vennek, es akkor meg az lenne jo? Azt veszik, ami van.. Egyebkent meg a Note, meg a többi hasonlo tepsifon is fogy eleg rendesen, ugyhogy ketlem, hogy nem lenne igeny a nagyobbra. -
dani3l
őstag
De pont ezert negyszereztek meg a felbontast, mert igy eleg csak siman felskalazni, es mindenfele torzulas meg szegelyek nelkül lehet hasznalni a sima iPhone/iPod appokat az uj iPaden. Az mas kerdes, hogy valamelyiket megcsinaljak külön hd-ban is, direkt arra..
A meret kerdes pedig eleg szubjektiv, sokan ugy allitgatjak itt, hogy mar pedig a 3,5" a f@sza mindenkinek, meg hogy ennel nagyobb mar nem jo, mintha teny lenne.. Elhiszem, hogy valakinek az jo, de valakinek meg nem. Nekem pl nem kellene akkor. Most egy 3,7-es telefont hasznalok, de az utodja minimum 4-4,3" lesz, mert ezt kicsit kicsinek erzem..
Lehet jönni a fokhagymaval meg a szenteltvizzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magisk
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Robotporszívók
- E-roller topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest