- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
Quasi_modo #84 üzenetére
Munkára sokkal praktikusabb a 16:10, mert fent és lent befér egy-egy menü-dock-taskbar-akármi a tartalom mellett.
-
Xero
nagyúr
Bízom benne, hogy nem ilyen lesz. Ha növelnek, akkor arányosan növeljenek max 4"-ig, a házból pedig faragjanak le.
Mondjuk az iPhone 4 design-al sem voltam kibékülve, aztán pár hónapon belül megszokta a szemem és most 4S-t hajtok. Meglátjuk.
(#56) dani3l: "Eppen ezt akartam irni, hogy szerintem az Apple felhasznalok 80-90%-a akkor is megvenne az iPhonet, ha 4"-os lenne, mivel valoszinü azert vesz/vett eddig is azt, mert az iOS-re vagyott, vagy szereti az almat, stb."
Ez így van. Én is hiába bosszankodom a kialakítás miatt, nem igazán lesz más út. Van egy rakás kiegészítőm és app-em. Ezeket nem fogom kukázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest