Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Amit tegnap én kikapcsoltam, windows update tud olyat, hogy helyi hálózaton a gépedről tölti le a frissítés más gép is, így nem a ms szervereit terheli, jó cucc! Alapból olyan beállítása van, hogy az internetre is tölthet fel másoknak frissítést, na ezt kikapcsoltam az adsl feltöltésem miatt rögtön!
Ami nem tetszik a frissítések kapcsán, hogy nem látom mennyit frissít, csak azt mutatja mi a frissítés, és hogy hány százaléknál tart a letöltés, de azért kíváncsi lennék hogy 100mb-ra várok, vagy 2GB-ra.
Egyébként a rendszer egyelőre tetszik, ismerkedek még vele. -
PistiSan
addikt
Nekem tegnap került fel a win7 után a 10 egy nem túl új, kb 5 éve összerakott gépre, vga volt egyedül amit nem kezelt alapból jól, de szerencsére van már win10 driver hozzá, utána minden rendben volt. Alapból lehúzott még egy hangdrivert a win update, minden gond nélkül megy, ismerkedek a rendszerrel.
A virtual desktop miatt próbáltam ki főleg, illetve már csak jobb az egész rendszermag, gyorsabban ismeri fel az eszközöket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Formula-1
- Vírusirtó topic
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Napelem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest