Új hozzászólás Aktív témák
-
takysoft
tag
válasz káoszprof #21 üzenetére
Telefonra nincs VR tartalom...
Ami van, az nem köt le 2 napnál tovább, hidd elAmit én várok a OP6T-től, hogy erre cseréljek, az a vezeték nélküli töltés.
Komolyan, elhiszem, hogy mindenki szerti, de a TypeC csatlakozó egy rémálom. (microUSB se volt mondjuk sokkal jobb)
2 év használat, és kb kiesik belőle minden töltő...
úgy kell összelegózni este, hogy amikor elalvás előtt ránézek, látom, hogy tölti-e vagy sem.... és mozgatni, ha nem.
szerencsétlen eléggé :SI will live forever or die trying
-
veterán
Hát ha már idén a 6-os nélkül kibírtam, akkor inkább fél év múlva a 7-est az új chipsettel + egyéb finomításokkal.
Vicces számozási egybeesés, ha azt is sikerül jól összerakniuk, mert egy Honor 7-et váltana a OnePlus 7[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
ctvagyok
őstag
Kicsit sajnálom, hogy nem vettem meg a 6-ot megjelenéskor. Ez a szuper gyors töltést leszámítva rosszabb telefon lenne nekem így, a következő generáció árnyékában főleg.
A Mate 20 az érdekelne, de az 300k nyitó áron lesz.[ Szerkesztve ]
-
Divinity
őstag
Kamerában már a sima 6 sem rossz. Lehet nincs pariban egy S9+ vagy (majd a) Mate 20-al de teljesen használható. Én pont a kamera miatt léptem le az 5T-ről és a 6-ossal tökéletesen elégedett vagyok.
Sebességben meg közük nincs ezeknek a készülékeknek hozzá. Haverom S9-el döcög mellette mint egy trabi egy tesla mellettreturn Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
Tibko8
senior tag
Dulván...
Én meg várom a OnePlus 8-at. Szerintem addig még bőven elég lesz OP3 teljesítménye.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Kokzor
aktív tag
válasz balazs1022 #11 üzenetére
A google fordító szerint végrehajtási szabvány. Így fordította le, azt a részt ahol a 2014 van.
-
r00r1
aktív tag
“Nevel settle”?
Le is fogják dobni a padlóla? -
PowerBuldog
veterán
válasz bitblueduck #19 üzenetére
Azt hittem az már ki is halt.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
hajbel
addikt
Nem világos, hogy mi a bajod a kamerával. Az S9-nél annyival rosszabb, hogy nincs 2x zoom, és talán jobb hangot vesz fel. A Mate 20-ról nem tudni semmit, a P20 Pronál pl. sokkal rosszabb a képminőség, még FullHD 60 fps-nél sincs stabilizáció, 4K-ról nem is beszélve, ahol még 60 fps sincs. A G7-nél a zoomon kívül minden aspektusában jobb a OP6 kamerában.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
plejik
addikt
QHD felbontást már "elengedtem"
Szerintem nem is baj, hogy nincs QHD, tök fölösleges, akku szempontból is, meg hát lássuk ba ki az aki 1 cm-ről nézi a telefont?? FHD+ szerintem pont elég, annak is nagyon szép képe van, de még az OP3-on is a FHD-nak, az is tökéletes.
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
aelod
veterán
-
Yllian
újonc
Sziasztok!
Erőssen gondolkodom a OP 6T megvételén, de ha nem javítanak valamit a kameráján, akkor nem ő lesz a választott. Lehet,hogy 570$ lesz az ára, de ide ~570 euroért fogják szállítani és annyiért már lehet jobb opciókat is találni (LG G7, Samsung S9+, Mate 20?). A legtöbb telefonhoz adnak korrekt fülest is, de OP-hoz nem, így annak az árát is hozzá lehet csapni az ~520-570 eurohoz.
Pár dolog még nem tiszta: kamera, vezeték nélküli töltés, hivatalos IP szabvány, always on display, a QHD felbontást már "elengedtem"...
Az Oppo R17 Pro szinte tökéletes lenne, de ott meg a Snapdragon 710 rontja az öszképet, a tavalyi SD 835-ösnél is rosszabb teljesítménnyel.
LG V40 / Mate 20 Pro meg valószínűleg sokkal drágábban fog megjelenni, mint amit rászánnék.
Azért megvárom az októberi bejelentéseket, de valószínűleg egy idei, de régebbi modelt fogok választani.
-
DeathAdder
veterán
Az jó.
Szeretem ha elöl van az ujjlenyomat, bár egyáltalán nem pattanok h a kijelzőben lesz (dehát fícsörr, hát tudom na ), számomra leg ergonomikusabb ahogy a sima 5-nél van, ami egyben kapacitív home "gomb" is, a két oldalán pedig navigációs "gombok", ami nem a kijelző része.
Ja és persze semmi noccs ¯\_(ツ)_/¯Persze érthető, így minél kevesebb komponenst szükséges legyártani, és már jack sincs
-
forgonati
őstag
Pontosan ezt tettem én is. Vátam a 6T-re, mikor kiderült hogy nem lesz jack, rendeltem is a 6-ot. A notch bassza a csőröm kissé, de ez legalább még a kissebbek közé tartozik, nem úgy mint pl. a Pocon. Ekkorá még talán elviselek. A 6T egy rossz irány szerintem, nem feltétlen kellene követni a piac hülyeségeit. A Samsung még kitart, lassan már csak egyedüliként.
Keelah Se'lai!
-
plejik
addikt
Nekem nem jön be, vártam rá, de inkább rendeltem egy OP 6-ot. INkább a notc, mint az az oda f..ott kamere pötty. A másik pedig a kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó. Szerintem az a technológia még nem kifort, jobb lett volna hátul. Pl.: Most Mi 8 -van és azon is hátul van, olyan szinten kézre esik, hogy máshol el se nagyon tudom képzelni.
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
balazs1022
őstag
1. Mi az a 2014-es datum az akksin?
2. A valodi kapacitasa csak 3610 lesz. Ez is rá van irva... A 3700mAh nem lesz ugysem kihasznalva. Az akksi megovasa erdekeben hamarabb kikapcsol a telefon. Es a toltest is hamarabb lekapcsolja. (Hiaba fog mutatni 100%-ot - minden akksibam ilyen vedelem van).
3. Ezert a nehany mAh-ert kar volt kiszedni a jack-et. Nem ertem miert nem lehet benne hagyni. Aki vezeteknelkul akarja hallgatni, az bekapcsolja a Bluetooth-t es kesz. Mindenki masnka meg ott a jack port..Eddig a One, a 3t es a sima 5 tetszett a legjobban.
Rossz irányba haladnak szerintem... -
spawn21
veterán
Itt is a no jack
s24U+15p
-
fornettisuti
veterán
Nevel Settle?
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
prolad
addikt
Jó lesz ez, OP6nál is elég jó az üzemidő. Főleg ha tényleg kap még gyorsabb gyorstöltést. Már csak egy rendes másodlagos kamera kell. Meg ne szálljanak el az árral.
-
senior tag
Azért a Mate 20 Pro becsült ára 750 EUR körül mozog, ezt meg 570 USD környékére lövik, így valóban érdekes, de árban mindenképpen másik ligában játszik
Az akku király hír, ha már a jack-et elveszik, de még mindig az maradt a nagy kérdés, hogy a hétköznapokban mennyire lesz használható az ujjlenyomat-olvasó
[ Szerkesztve ]
Pixel 7 + Xiaomi Mi Pad 5 + ASUS ROG STRIX GL502VS
-
TomFace
tag
OP6-ra majdnem elcsábultam, azóta várom a T-s modellt, a tripla kamerának nagyon örültem volna, mert akkor biztosan lett volna optikai zoom, de úgy néz ki maradunk két kamerán. Akármennyire is imádom most az OP3-amat, azon belül is inkább magát az OxygenOS-t, sajnos nem biztos, hogy az utódja is OP telefon lesz, nem feltétlen értek egyet az iránnyal, ahova fejlesztenek.
Eközben a Mate 20 Pro egyre érdekesebbnek választásnak tűnik
-
aelod
veterán
válasz Prof_Entel #3 üzenetére
Jól érzed. Ekkora készülékházba elfért volna egy négyezres is.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Prof_Entel
csendes tag
Valahogy én még mindig úgy érzem, ettől is lehetett volna még nagyobb az a telep.
-
hajbel
addikt
Na basszus ez tényleg szenvedős kijelző alatti ujjlenyomatolvasó lesz Csak abban reménykedem, hogy telephoto lesz végre a másodlagos kamera.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Saccco
nagyúr
2×1850mAh-ról szólt a pletyka, akkor helytálló.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Google Pixel topik
- Napelem
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Autós kamerák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- PlayStation 5
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest