- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MCGaiwer
addikt
válasz
tothmaxy182 #46 üzenetére
nekem már nagyon érik egy új telefon vásárlása. 3310es korszaktól nokiám van. eddig HTCben gondolkodtam, de nem tetszik az android. Valamint a dizájn nagyon fontos számomra, és ez a végletekig szögletes forma az amire mindig is vágytam. applet elvből nem veszek, szóval ez az új nokia pont azt hozza, amit régóta várok (szögletes forma, wp7. remélhetőleg fém ház). Ha élőben is jól néz ki akkor biztosan veszek egyet.
ennek ellenére kevés a hozzám hasonló idióta akinek ennyi kikötése lenne, valamint ha az árazáson nem változtatnak sürgősen, akkor biztos nem huzza ki őket semmiből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpársportok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Előzetes élménybeszámolón a Mafia: The Old Country
- Hegesztés topic
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest