Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
Szerintem lehet értelme. Amikor kevés a zseb, táska, pld. strandon. A csuklóra kanyarintod és hajrá. Főleg IP védettséggel. Ha meg hívnak, akkor nyilván le és mehet a csevej. Egyébként meg miért ne tudnák gyorsan kivitelezni? Az '70-80-es években senki sem hitte, hogy egy filmet maga játszhat, lövöldözhet benne, stb., vagy hogy a telefonját gyufás-skatulya méretben magával vigye, és a '90-es évek elején is a floppy korszakban ki hitte, hogy 20 év múlva a bőr alá rakot chipen keresztül fog fizetni, és körömnyi xaron ekkora adathalmazt tárolni. Álmodni merni kell, nagyot.
-
neoforce
aktív tag
-
somogyib
őstag
Nem nagyon értem, hogy mit akarsz mondani. Tv-k mozgatásánál látod az előnyét, mobiloknál meg nem. Mert a tv-ket olyan sokszor kell mozgatni.
Aztán azt írod, hogy "5"ból lehetne akár 10" tabot kitekerni" de mobiloknál nem látod előnyét? -
neoforce
aktív tag
Gondold át mégegyszer, miért hajtanál félbe egy 6"telefont mikor ma ez a standard méret? Persze meglehet csinálni csak értelmetlen.Viszont ha egy 5"ból lehetne akár 10" tabot kitekerni annak lenne már értelme.Legalábbis számomra.
A projektor nem csak vászonból áll tiszta macera az egész az sem mindegy hol a vászon hol a vetítő stb,simán nyernél még helyet is egy feltekerhető oleddel.
-
somogyib
őstag
De ha felváltasz egy projektorvászont egy feltekerhetős képernyővel, akkor semmilyen helyet nem nyersz, mivel ugyanannyi helyet foglal mint a vászon - feltekerve, meg kihúzva is.
Telefonnál és egyéb mobil eszközöknél lenne értelme, mivel a mai 6"+ -os méreteknél ezzel helyet lehetne megspórolni. -
neoforce
aktív tag
Gondolj egy projektor vászonra ami automatikusan feltekeri magát ,ilyesmire gondolok tv alatt arra simán jó ez a hajlítható kijelző. Persze úgy hogy rendesen megfesziti és nem úgy mint egy zacskó ami hepehupás. Telefonnál nincs értelme nem elég stabil nemtudják kifeszìteni rendesen, hullámos kijelző köszi nem kell.Nem véletlen évek óta nemlép előre ez a dolog nemtudják hogyan felhasználni úgy hogy az megfeleljen minden szempontból és telefonálni is lehessen vele. Amúgy a technológia már évek óta adott.
-
neoforce
aktív tag
Nem tudom elképzelni hogy ebböl telefon legyen, hajlítható kijelzőt sem értem hogy mit akarnak kihozni belöle!Egy valamire való koncepciót mutathatna valamelyik gyártó. A félbehajtható mobil is nettó baromság számomra.
Tv-nél még látom a fantáziát de telefonnál... -
Ez nem egy 2 éves fotó? Ja de... Ebből se lesz semmi.
-
Stabi83
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ha belegondolsz minden így kezdődött valamikor...
Az első érintős telefon ( keress rá ) szerinted akkor hányan mondták hogy ennek semmi értelme?
Az első mobilos kamera egy vicc volt mégis ma az iparág egyik fő fejlesztési iránya lett.
Most nevetünk ezen de lehet hogy 10 év múlva olyan természetesek lesznek ezek a flexi kütyük mint ma a simifonok kamerával.
Abban igazad van hogy ez csak egy tech demó, piacradobásra MÉG alkalmatlan.
-
CptAdamica
nagyúr
Megtudjuk csinálni, körül-belül ennyi értelme van. Nem látom a célközönséget, se ennél, se a félbehajtható telefonoknál.
-
Stabi83
senior tag
Bocsi én voltam félreérthető. Egy bizonyos fórumtársra akartam reagálni aki mindent ami nem Apple innováció lehúz. Véletlenül válasz helyett új üzenetre nyomtam ( elbasztam bocsi, akinek nem inge ne vegye magára ).
Amúgy én örülök az ilyen próbálkozásoknak és nem azt nézem hogy ki az.
Amikor 1994-ben ( ha jól emlékszem a dátumra ) megjelent az első érintős mobil még az is nevetséges volt és látjuk hogy hova fejlődött a dolog.
Azok a gyártók akik ki mernek lépni a világ elé egy ilyen dologal szerintem dícséretrt érdemelnek még akkor is ha a termék jelenleg még nem piacképes vagy kezdetleges.
-
Stabi83
senior tag
Nem az Apple neve alatt fut szóval gagyi, randa, kuka és semmi innováció nincs benne....
-
Sebhelyes
senior tag
Praktikus. Ha megunod, csak összegyúrod egy galacsinná és a szemétbe dobod.
-
Apollyon
Korrektor
Ez mehet farzsebbe, nem lesz majd gond ha leülésnél sérülés nélkül felveszi a se... sejhaj formáját.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hogabesz
aktív tag
Én örülök neki mert mindig olyan erősen szoktam nyomni a telefonjaim, hogy eddig kivétel nélkül mindegyik félbetörött. Nagyon várom már ezt.
-
Na erre tegyetek kijelzővédő fóliát.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
somogyib
őstag
Hajrá! Nekem tetszik, remélhetőleg ez lesz az új trend.
-
batai15
félisten
Ez lesz a jövő. Telefon, és okos óra.
-
kriszpontaz
veterán
Inkább építenének bele elektromos borotvát
. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bossyy
tag
Fontos az új utak keresése, az innováció, de ez a hajlítgatás szerintem zsákutca. Egyszerűen ronda (képzelje el bárki női kézen), nem kényelmes, nem praktikus, sérülésveszélyes (én a karórámat rendszeresen odacsapom valamilyen korláthoz, ajtóhoz stb. - itt egy kijelzőcsere azonnal gazdasági totálkár) és valószínűleg iszonyú drága is lesz ha megvalósul.
De ha van a gyártóknak erre pénze, akkor öntsék csak bele ebbe a zsákba.
Azt viszont tényleg sajnálnám, ha a Razr nevet még tovább koptatnák, ahhoz valami igazán ütős, forradalmi ÉS használható termék illene. -
kriszpontaz
veterán
Kicsit meg van trottyanva a kijelzőn egy pár pixel (szabályos fekete folt) a jobb oldalon ahol hajlik.
-
Rettenet

Ahogy ez kinéz, én újabb 5 évet adnék a gyártóknak, hogy ebből a koncepcióból kihozzanak egy épkézláb terméket. -
Haszontalan vacak....
-
Dare2Live
félisten
nemtudom mire jó, de látványos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán azt írod, hogy "5"ból lehetne akár 10" tabot kitekerni" de mobiloknál nem látod előnyét?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)