Hirdetés

Videón a Lenovo hajlítható mobilja

Hirdetés

A Lenovo tavaly már bemutatott egy koncepciómodellt a karra tekerhető mobil formájában, ami először a két évvel ezelőtti San Farancisco-i TechWorldon került elő. A tavalyi TechWorldon már hangsúlyosabb szerep jutott a zsanérokkal szerelt, karkötő szerű készüléknek, akkor az illetékesek úgy nyilatkoztak, két-három éven belül reális az ilyen jellegű termékek piacra kerülése. Abból kábé most telt el egy, így nem lenne meglepő, ha jövőre már határozottabb körvonalazódna a Lenovo hajlítható termékpalettája.

A most közzétett videón is a zsanéros megoldás látható, amennyire kivehető, egy teljesen funkcionális készüléket hajtogatnak, legalábbis úgy tűnik a launcher és az appok működnek. A hajlítható modell visszahozhatja a Motorola Razrr nevet. A Motorola ugyan ismét önálló brandként van jelen a piacon, de a Lenovo érdekeltségébe tartozik.

A TechRadar exkluzív információ alapján a Motorola egykori Razr szériájának újraértelmezéseként kerülhet bemutatásra a Lenovo koncepciója, valamikor a közeljövőben. Az idei MWC-n készült riport során a lap rákérdezett a Lenovo vezérigazgatójánál arra, hogy valóban a Motorola Razr nevet kapja-e a várható innováció, amire azt a választ kapták, hogy az új technológiával fejlődhet a formaterv, amit pedig leírtak [a hajlítható Motorola Razr-t], hamarosan valósággá válhat.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés