Hirdetés
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
A felhajtható kijelző akkor jön jól, ha a gépet leteszem az asztalra, és úgy gépelek
Igen így gondoltam én is ez sajna kimarad...A Speedshop üzletében több gépet is kipróbálhatsz, szerintem ezeket is.
Köszi, holnap meg is látogatom őket! -
A háttérvilágításról nem tudok nyilatkozni, talán azért nincs a gomboknak háttérvilágítása a felvételen, mert az világos helységben készült, és az érzékelő nem kapcsolta be a világítást.
A felhajtható kijelző akkor jön jól, ha a gépet leteszem az asztalra, és úgy gépelek rajta, egyébként mindig normál, lehajtott állapotban használom.A Speedshop üzletében több gépet is kipróbálhatsz, szerintem ezeket is.
-
joey04
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
A Kaiser féle megoldás tényleg kényelmesebbnek tűnik, érdemben nyilatkozni ugyan nem tudok mert nem próbáltam, de szerintem igazad van.Az már végleges hogy nem lesz a gomboknak háttérvilágítása?Nomeg a Kaisernél fel is hajtható(szintén nincs gyakorlati tapasztalat de elképzelésem szerint sokszor hasznos lehet) szóval ezen a téren ahogy nézem lesz egy kis lemaradása a Touch Pronak sajnos...
Hol találok olyan boltot ahol pl egy Diamondot és/vagy Kaisert ki tudok próbálni?
-
Áttettem.
Érdekes, hogy külön sorban vannak a számgombok, nem úgy, mint korábban, hogy az YUI, HJK, BNM billentyűkön érhetőek azok el. Szerintem ez a megoldás nehezebben használható, lévén, így az ujjnak nagyobb utat kell bejárnia több szám beírásakor.
A memória mérete nagyon tetszik, a sebességre kicsit gyúrhatnának még, bár általánosságban az is jó szerintem... Lehet, ez lesz a következő telefonom?

-
Morden24
nagyúr
Én most azt használom, sokat javult az originálhoz képest. Nem mondom, hogy így beleszédülök, de egyáltalán nem problémás a dolog. Biztos lesz még fw update, szóval én aztán nem aggódom

Ja hát igen, iGo hivatalosan nem megy... ez egy hülye dolog sajna. Én is kénytelen vagyok mást használni. -
copin
őstag
válasz
James Bond™
üzenetére
Nem az X1 lesz az első WVGA telefon/pda, szóval a programokkal nem lesz baj ezen a téren.
-
Enjoy
addikt
Erősen gondolkozom ez és az Omnia között!
A kijelző felbontása és "megfogható" billentyűzet a Pro javára megy, de minden másban az Omnia van előrébb NÁLAM!
Az a baj, hogy a HTC-k marha drágák, de érthető is ez persze... -
copin
őstag
válasz
James Bond™
üzenetére
Az viszont objektív, hogy 2.8" kijelzőhöz sokkal inkább idomulnak a programok.
A programok inkább a felbontásra, semmint képátlóra készülnek.
oalex Úgy néz ki, nem lesz probléma a sebességgel. Ez a végleges X1-el kapcsolatban is bíztató.
-
oalex
senior tag
Frissebb video!
-
James Bond™
tag
Az X1 talán kinézetre szebb, de ez mindenkinél szubjektív. Az viszont objektív, hogy 2.8" kijelzőhöz sokkal inkább idomulnak a programok. Majden egyszerre fognak megjelenni. A kijelzőn, a dizájnon és a belső kezelőfelületen kívül nem sok eltérés van a két modell között. Nehéz a választás.
-
Morden24
nagyúr
Pedig amúgy kiváló készülék, arról nem is beszélve, hogy a technikai hiányosságok terén ebben a modellben csak az akksi meg a kártyaolvasó az, ami kijavításra kerül, más nem változik. Mondjuk lehet, hogy pont ezek voltak a bajaid
(nagyobb 1350-es akksi a Diamond-hoz is jön) -
sipiii
csendes tag
Hát lehet az SE reménysége az xperia is elszállt ezzel a modellel szemben
De tény hogy nagyon jó kis telefon lett. -
Stanley-B.
őstag
Ezt igencsak elfogadnám

-
Integra
titán
de fos, megyek ájfón3gét venni inkább

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- AMD Ryzen 7800x3d - bontatlan, dobozos, garis
- Eladó PS Portal + kemény tok garanciás 2028.01.14-ig
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest