Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
A felhajtható kijelző akkor jön jól, ha a gépet leteszem az asztalra, és úgy gépelek
Igen így gondoltam én is ez sajna kimarad...A Speedshop üzletében több gépet is kipróbálhatsz, szerintem ezeket is.
Köszi, holnap meg is látogatom őket! -
A háttérvilágításról nem tudok nyilatkozni, talán azért nincs a gomboknak háttérvilágítása a felvételen, mert az világos helységben készült, és az érzékelő nem kapcsolta be a világítást.
A felhajtható kijelző akkor jön jól, ha a gépet leteszem az asztalra, és úgy gépelek rajta, egyébként mindig normál, lehajtott állapotban használom.A Speedshop üzletében több gépet is kipróbálhatsz, szerintem ezeket is.
-
joey04
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
A Kaiser féle megoldás tényleg kényelmesebbnek tűnik, érdemben nyilatkozni ugyan nem tudok mert nem próbáltam, de szerintem igazad van.Az már végleges hogy nem lesz a gomboknak háttérvilágítása?Nomeg a Kaisernél fel is hajtható(szintén nincs gyakorlati tapasztalat de elképzelésem szerint sokszor hasznos lehet) szóval ezen a téren ahogy nézem lesz egy kis lemaradása a Touch Pronak sajnos...
Hol találok olyan boltot ahol pl egy Diamondot és/vagy Kaisert ki tudok próbálni?
-
Áttettem.
Érdekes, hogy külön sorban vannak a számgombok, nem úgy, mint korábban, hogy az YUI, HJK, BNM billentyűkön érhetőek azok el. Szerintem ez a megoldás nehezebben használható, lévén, így az ujjnak nagyobb utat kell bejárnia több szám beírásakor.
A memória mérete nagyon tetszik, a sebességre kicsit gyúrhatnának még, bár általánosságban az is jó szerintem... Lehet, ez lesz a következő telefonom?

-
Morden24
nagyúr
Én most azt használom, sokat javult az originálhoz képest. Nem mondom, hogy így beleszédülök, de egyáltalán nem problémás a dolog. Biztos lesz még fw update, szóval én aztán nem aggódom

Ja hát igen, iGo hivatalosan nem megy... ez egy hülye dolog sajna. Én is kénytelen vagyok mást használni. -
copin
őstag
válasz
James Bond™
üzenetére
Nem az X1 lesz az első WVGA telefon/pda, szóval a programokkal nem lesz baj ezen a téren.
-
Enjoy
addikt
Erősen gondolkozom ez és az Omnia között!
A kijelző felbontása és "megfogható" billentyűzet a Pro javára megy, de minden másban az Omnia van előrébb NÁLAM!
Az a baj, hogy a HTC-k marha drágák, de érthető is ez persze... -
copin
őstag
válasz
James Bond™
üzenetére
Az viszont objektív, hogy 2.8" kijelzőhöz sokkal inkább idomulnak a programok.
A programok inkább a felbontásra, semmint képátlóra készülnek.
oalex Úgy néz ki, nem lesz probléma a sebességgel. Ez a végleges X1-el kapcsolatban is bíztató.
-
oalex
senior tag
Frissebb video!
-
James Bond™
tag
Az X1 talán kinézetre szebb, de ez mindenkinél szubjektív. Az viszont objektív, hogy 2.8" kijelzőhöz sokkal inkább idomulnak a programok. Majden egyszerre fognak megjelenni. A kijelzőn, a dizájnon és a belső kezelőfelületen kívül nem sok eltérés van a két modell között. Nehéz a választás.
-
Morden24
nagyúr
Pedig amúgy kiváló készülék, arról nem is beszélve, hogy a technikai hiányosságok terén ebben a modellben csak az akksi meg a kártyaolvasó az, ami kijavításra kerül, más nem változik. Mondjuk lehet, hogy pont ezek voltak a bajaid
(nagyobb 1350-es akksi a Diamond-hoz is jön) -
sipiii
csendes tag
Hát lehet az SE reménysége az xperia is elszállt ezzel a modellel szemben
De tény hogy nagyon jó kis telefon lett. -
Stanley-B.
őstag
Ezt igencsak elfogadnám

-
Integra
titán
de fos, megyek ájfón3gét venni inkább

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Tőzsde és gazdaság
- Lightyear - befektetési app
- Háztartási gépek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Társasjáték topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest