- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoxaM
aktív tag
válasz
King Unique #205 üzenetére
Na még egy utolsó
...egyszerűen, nem akarod megérteni, h valakinek a külcsíny is fontos, olyankor, amikor funkcionalításra már rendben van minden. Miért ne? Számomra fontos a külső is attól, h a gépháztető alatt, minden működik jól. Persze, nyilván fontosabb első lépésként, h stabil legyen, ne omoljon össze mindig, meg támogasson sok dolgot etc, de most az én esetemben pl. ilyenekről egyáltalán nincs szó, meg szerintem sok embernél jól működik...szóval, van idő másra is, jelen esetbe a külcsínyen rugózni, személyre szabni, ennyi.
Itt meg elmondták a véleményüket az emberek, párhuzamba hozták win7tel,linuxszal..ez ezzel jár, te meg véded, ez megint ezzel jár...egy ilyen cikk feedbackje, csak nem olyan dúrván kötött, mint egy csak win9 topik...Ha csak arról akarsz infót, sztem csinálj egyet, ha még nincs. Ja és nem kell védeni, mert akkor csak még több hsz-t generálsz.
Meg egyébként fölösleges is így...aero-t mindig elő lehet majd hozni vszínű, meg lesznek rá themesek..szal, akkor, végülis mindegy...Pedig eléggé win őrült voltam...minden eddig verziót feltoltam, a legbétábtól fogva....de, amikor megláttam a korai 8-at, abba is hagytam ezt. Na majd meglátjuk milyen lesz a végleges 9, számomra, nem tűnik szimpinek, egy fokkal jobb mint a 8, de nem érzek rá késztetést...így, h a 7 tökéletesen teszi a dolgát.
-
DoxaM
aktív tag
válasz
King Unique #134 üzenetére
Miért ostobaság? Ne menjünk már bele személyeskedésekbe...mert, akkor meg szerintem igénytelen, akiknek ez a 1-2 színű flates sz@r tetszik. Ez a szint már jobb?
Szerintem már leírtam, h számomra miért fontos, hogy ne egy óvodás kifestőt bámuljak az otthoni gépen x órában..Munkára, ahol appokat kezelek, nem érdekelne, hisz nem bóklászok az asztalon, nem kezelek túl sok appot egyszerre, nem kerülök kontaktba soxor a desktoppal úgy, vagy menüvel..szóval, nincs úgy vele gond.
Ezen felül legyen persze biztonságos, de a sajátja általában nem véd 95%-+ osan szóval, igazán mind1, mit vacakoltak vele, egy alapszintűnek jólvan, itt nincs megint súlyosabb érv ezek mellett. A több desktop számomra hót mindegy, jó lehet, hogy használni fogom majd, de igazándiból nagyjából nem érdekel....a sebességgel egy átlag gépen szerintem már megint nincs gond, a 7 esetében sem, 6-8 magos procikról beszélünk már....
A linuxszal nálad az a baj, hogy nem akarod megérteni, hogy ha valami megy 2 kattintással logikusan, akkor nem fognak a userek cseszekedni fél órás böngészéssel, csomagozással, terminálozással, parancssorokkal minden szarral. És úgy gondolom, hogy ebben az esetben, nekik van igazuk. (berángatott példával élljek megint, ez olyan, mintha egy órát kellene maszekolni egy autóval, hogy elinduljon, nem pedig csak egy kulcsfordítás lenne...melyik a jobb?)
Nem mellékesen, vannak olyan progik, amik nincsennek egész egyszerűen linuxra...és itt lehet alternatív sz@rokkal jönni, de értelmes ember megérti, h az rohadtul nem ugyanaz....és amikor felkerül a KVM (ami nem mellesleg még mindig nem 100-as), megint ott vagyunk, ahol a part szakad.... -
DoxaM
aktív tag
válasz
King Unique #130 üzenetére
Nem is néztem deviantot még
Köszi. Bár 2020-ig sztem nem lesz szükségem rá
Nem gondoltam, hogy ráálltak ennyire...bár, látom egy kis buhera kell hozzá, hogy menjen, de ez jó opció.Egyébként szerintem, nem elszakadni nem tudnak, hanem egyszerűen rossz a szájuk íze, h valami gagyibbat akarnak lenyomni a torkukon, ennyi
-
DoxaM
aktív tag
Nem teljesen így van, mert ez az 1 színű,.flat design simán visszalépés még objektíven nézve is. Olyan, mintha kőbalta meg íj után, újra kavicsokkal meg gallyakkal szaladgálnának...ennyit a hasonlatról.
A kocsiknak is még mindig 4 kereke van....szóval, ezek a hasonlatok nagyon ilyen hajuknál berángatott példák.
Egyébként, mégis mi lehetett a baj az AERO-val? Szerintem mindenkinek jó volt...azt is tovább lehetett volna fejleszteni, ilyen csempész bohózatra.
-
DoxaM
aktív tag
válasz
King Unique #95 üzenetére
Az előbb mondtam...bár azelőtt nem mondtam, de attól "tartok", egyre több konkurencia is lesz..főleg pár éven belül.
Másrészről, a kickstarteren akár lehet, még OS-re is lehetne pénzt összeszedni, ha van arra megfelelő és jó csapatNe becsüljük le a jövőt..ilyeneket vettem számításba.
A win9 valószínű, ha nem lesz más lehetőség a win7 support leállításakor, akkor az még elfogadható lesz, start menüvel, kellően testre szabhatóan...ennyiui. saját gépre, ismerősökére is az O.Office ment.
-
DoxaM
aktív tag
Nem mostra gondoltam...hanem a jövőben, ennyi. Érdekes lesz megnézni, ha véget ér a win7 support majd azért. Bár, ha jól tudom, jóval kevesebb w8 fogyott..mint w7 (ha 1 év távlatot nézünk)..persze, ez még nem fekteti ki a céget, szóval erre azt mondani, h kiadáskor becsődöl az persze, h badarság..de én nem is erre gondoltam. De, ha akkora király lenne a 8, ahogy megálmodták, akkor nem rakták volna bele a start menüt sem.
-
DoxaM
aktív tag
válasz
King Unique #86 üzenetére
Igen izlés és szubjektív dolog, én ezt mondtam is. Csak mondjuk, ha én lennék a cégvezető és elég sokan hőzöngenek miatta, akkor lehet elgondolkoznék. Már, ha intelligens ember lennék ebben az esetben, ha meg erőszakos, sértődős pitiáner arc, akkor lesz@rnám a kritikus véleményeket és nyomatnám a bullshitet tovább. Amíg, természetesen be nem csődöl a cég, mert ilyen hozzáállással ez törvényszerű előbb utóbb.
Az egész rendszert ebben az esetben azért húzom le, mert az itthoni gépet nem melóra használom (netezgetés,pár hobbi dolog, játék, zene hallgatás/szerzés stb), tehát, azért örülnék, hogy ha nem egy okádék lenne, és nem hánynék sugárba minden percben, mikor elé ülök. Melóra nagyjából azért magasról teszek rá, hogy milyen az ui...bár ott is átalakítgattam. Az meg, hogy kevesebb erőforrást használt pár%-kal, igazából a 6-8 magos processzorok, 6-8-16gigaramos gépek idejében, nagyívben megint lesza...tojom.A win7 is gyors és atomstabil....
Annyiból persze igazat adok, h nem lehet ugyanazt az ui-t 5.jére is kiadni/rókabőrtlehúzni. Bár, azért ha megnézzük a szifonos OS-t, még mindig ugyanazok a (mára már elcsépelt) gagyi ikonok, meg megkötések vannak (kis túlzással), mint 10 éve (és most kaptak, egy minimálisan más külső designos telót megint)...iszonyat gáz
szerintem az mS userek meg nem annyira bírkák, hogy az ilyeneket simán benyeljék...egy komolyabb ui-re is jó lenne a HW, de mivel nem volt hőzöngés, gondolom nem fektettek bele átmaszekolni az egészet.
Szerintem úgy voltak vele, hogy ők is stílusteremtők akartak lenni, mint az apple, ezzel a 2 színű flates b@szkodással, meg böhöm csempékkel, de szerintem ez rosszul sült el..legalábbis a verziók rohamos emelkedéséből és a start menü/csempék balhéjából kiindulva..és ebből a kapkodásból. Mintha most nem tudnák, hogy hallgassunk a userekre, vagy nyomjuk le a torkukon ezt a vackot...mi legyen főnök? kérdezik lehet...
Azt ha csináltak volna AERO/STARTMENU-t a win8-ba sima témaként, változtatható opcióként, meg ott lett volna "újításként" ez a dedós csempés dolog, szerintem rengeteget megspóroltak volna maguknak...mellette a kernelt reszelhették volna. -
DoxaM
aktív tag
válasz
King Unique #80 üzenetére
Ha a logikai utat követjük, mindig benne vannak a válaszhatóságban az előző win-ek témái, most aero-t is benne hagyhatnák igazán, főleg, hogy ez a metro ui ilyen negatív véleményeket hozott magával.
Saját megítélésem szerint ez a 2 színű flat design ablak/ikonok meg minden sz@r egyszerűen visszalépés az AERO-hoz képest, ennyi.
Ez szubjektív vélemény az igaz és max elvitázgathatunk vele (vagy írok nekik, csak úgy, bizti letojják), nem is mondom ki global, meg azt sem, hogy esetleg ez valaki ingerküszöbét nem lépheti meg (mindenki más, ezen a szinten- győzikét is szereti valaki), de az enyémet nem lépi meg, végülis ennyi. Szeretem az újításokat, de csak akkor, ha tényleg előremutatónak tűnik és kifinomultabbnak, jobbnak...nem ilyen paraszt vakításnak...A w10 milyen lesz vajon?Fekete fehér, fejnyi méretű csempékkel?
Szóval érted....nem azért mondom rá hogy sz@r, mert más, hanem azért, mert szerintem nem üti meg már az előd által felállított szintet sem...az én olvasatomban
-
DoxaM
aktív tag
válasz
BlackDesert #79 üzenetére
1400 designer? Ez komoly?..és ezt hozták össze?
Mondjuk, ha eléggé testre szabható az nem vészes, ha lesznek 3rd party cuccok hozzá, akkor lehet win7 kihalása után, van esélye. De ez így viccnek is rossz, első ránézésre...
-
DoxaM
aktív tag
válasz
King Unique #75 üzenetére
Én azt értem, h nem kötelező-még-, a problémám az, hogy egyszerűen nem tudom kikerülni, ha végetér a win7 supportja....Tehát, ha úgy nézem kötelező és ez az m$ üzletpolitikájának is köszönhető, mert nincs alternatíva (számomra linux nem az, munkámhoz használok, azt fel is gyújtanám legszívesebben
).
A másik problémám, hogy ha már csináltak egy jó ui-el rendelkező rendszert, mint a win7, akkor azok után ez mi a sz@r most, úgy mégis? Komolyan érthetetlen, ha egy autógyártó ezt csinálná, már lehúzhatná a rolót a csába...sajnálom, hogy nincs több alternatíva OS szinten, akik előremutatóak, innovatívak és összeszedett izléses dizájnt tudnának produkálni, úgy hogy ne kelljen fél - 1 napot szívni a berheléssel megvétel után, ha valaki nem ezt a hányadékot akarja bámulni nap-mint-nap. Lehet, h gyorsabb, de a win7 is elég gyors számomra, ez vszínű nem sokat jelent itt. -
DoxaM
aktív tag
válasz
#19617792 #72 üzenetére
Ne már
..utána átfutott az agyamon, h rákérdezek, nem-e van win95/classic theme benne esetleg?
Mondjuk, ha nagyon elvan dugva..úgy még nem agyrém. Bár azért, ha veszel egy új 3-as bmw-t és a 2-3 generációval ezelőtti enteriőr van benne, itt-ott, nem tudom, mit szólnának a vásárlók?..
-
DoxaM
aktív tag
válasz
#51736960 #14 üzenetére
Full ugyanezt gondoltam, ahogy néztem....
egyik ikon ilyen 1 színű flat sz@r, a másik a régifajta rajzos, a harmadik meg majdnem photoreal...plusz még ott vannak az idétlen csempék
Az egész egy összelapátolt, átgondolatlan dizájn...nincs homogenitás, nincs előremutatás...nem akarok ezektől a 2 színű flat ikonoktól hányni (mert muszáj ránézni), már a régiket is kicseréltem a win7-en photorealre szóval így azért faszán néz ki, és szeretem is...nem is értem, hogy a win7-et minek cseréljem le, erre a vacakra????
Ja és komolyan nincs aero?
úgy néznek ki az ablakok, mint valami suftni xp theme
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest