- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
solena
tag
válasz
Victoryus #17 üzenetére
Akkor már mindegy
Nem tudom, nekem a mai napig rendben dolgozik a google-fiók, csak a fiók saját beállításainál engedélyeznem kellett a telefont, hogy ne dobja vissza.
a 8.1-en nem működik az áruház, így mielőtt megszűnt volna, mindent is, ami kellhet valamikor, letöltöttem. Az 530 nem kapott w10-re lehetőséget az 512MB rammal
De most is az van használatban (most volt 5 éve, hogy megvettem), tényleg strapabíró jószágok kívül-belül (még sosem kellett gyári visszaállítást csinálnom rajta, csak néhanapján újra kell indítani), nagyon sajnálom, hogy a Microsoft elcseszte.
Jó, kompromisszumos rendszer, főleg így kivéreztetve, de nekem még mindig jobban bejön, mint az android vagy az iOS. Főleg 4" méretben, nem egy akkora tepsi, amin egy 12 szeletes rákóczi túróst megcsinálok, és nem kellett érte a fél vesémet odaadnom, mert nem adták aranyárban
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest