Új hozzászólás Aktív témák
-
lsebestyen
addikt
válasz stronger81 #298 üzenetére
Ezt egyszer én is leakartam nyomozni, de hát nők... sajna nem lehet kinyerni
-
blueye
veterán
válasz stronger81 #298 üzenetére
SZVSZ felejtsd el a csajt....
-
stronger81
újonc
Igen, tényleg jó alkalmazás!
Bár sajnos, mint a haverok mondják, legjobb tudása abban rejlik, hogy kockázatmentes a lebukásban, tehát az előzmények eltűntethetőek.
Sajnos én is, megéltem, illetve élem ezt hogy a párom ezen kommunikál.
A kérdésem az elnne, hogy a törölt előzményeket, vissza lehet esetleg nyerni valahogy?
Mert az állítólagos lezárt kapcsolat, a Viberen még él ez látszik az androidos telefon futó alkalmazásaiban, de a tartalomról sajnos nincs tudomásom.
Várom válaszototkat!
Üdv, -
blueye
veterán
válasz lsebestyen #296 üzenetére
Kösz.
-
blueye
veterán
Most valtottam Galaxy S-rol S3-ra. Az S-en csak akkor volt az ertesitesek kozott Viber ikon ha hivtam vagy uzenetem jott, az S3-on mindig ott van a kagylo es az ertesitesek kozott a Viber Sevice connected. Miert?
-
lsebestyen
addikt
viberrol hogyan lehet valakit tiltani?
-
havri1
félisten
Helló!
Mostanában több ismerősöm hasonló problémával küzd.
Az üzeneteket mikor kapod meg, ha a viberbe belépsz, vagy ha megjelenik újra a wifi ikon?
Nem mind1, ugyanis egyik ismerősnél pl állandó net kapcsolattal is ezt csinálta. Végül kiderült, ha kevés a memória, a droid bezárta a vibert, és ezért nem jöttek át az üzenetek.
Amúgy a wifi speciális beállításainál meg lehet adni, hogy mikor kapcsolja le a kapcsolatot alvásnál. Soha, ha kikapcsolod a kijelzőt, meg még van egy valami..havri
-
ZHRSNY
újonc
Sziasztok!
A következő a problémám, hátha valaki tud segíteni benne.
Samsung Galaxy Y S5330, Android 2.3.6
A viber szépen fut, üzenetek, hangok minden. Viszont ha éppen nem alkotok valamit a telefonon, gyakorlatilag elérhetetlen vagyok viberen keresztül. A másik félnél kicsörög a hívás, nálam viszont nem történik semmi. Csak akkor jelenik meg nem fogadott hívásként, ha ismét kezembe veszem a készüléket, illetve az üzeneteket is ekkor kapom meg. Feltételezem ez azért van, mert alvó állapotban lelép a wifiről a telefon... lehet ez ellen valamit tenni? Nézegettem a viber és a telefon beállításait is, de nem találtam semmit... elég kellemetlen magyarázkodni, hogy miért nem veszem fel, ha hívnak...
Ha valakinek van tippje, előre is köszi!
-
zoli62
addikt
A Viber kliens kilépés után a háttérben futva mennyire meríti az akkut?
-
karakpecze21
senior tag
válasz noorbertt #285 üzenetére
Én telenor-os vagyok.Eddig barátnőmmel úgy beszélgettem, hogy a facebook-on csevegtünk.Ő otthonról a pc-n én a munkahelyemről a telefonommal.
2-3 napja viszont nem igazán megy a dolog.Max 1-2 üzenetét kapok meg utána semmi.Viszont pc-n ha belépek ott látom.Nem tudom ez miért van, remélem nincs köze ahhoz amit te küldtél.
-
karakpecze21
senior tag
Nekem sajnos ez a Viber nem működik Lumia 610-en.Azaz működik, de csak csetelni tudok, hívni nem enged.Valami olyat ír, hogy nem támogatja egyenlőre a wp7.
Pedig jó lett volna.
Valami más alkalmazást nem tudtok ajánlani, ami megy Lumia 610-en?Láttam van valami Tango nevű is, de sajnos az szintén nem megy, mert ott meg ram-ra hivatkozik hogy kevés.Érdekes, hogy erre nem elég a 256MB.
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
És akkor jól sejtem, hogy csak az látja majd, hogy viberes lettem, és tud hívni, akinek ez a második számom bent van a telefonkönyvében?
Mert a lényege az lenne ennek a trükknek, hogy a "közismert" számú telómon én látnám, hogy kinek vant fent a Viber, viszont csak annak adnám meg a 2., beregizett számom, akivel ténylegesen szeretnék majd kommunikálni a továbbiakban Viberen, így maradva rejtve a többiek előtt.
Ez a 2. számom egyébként egy Domino Web-es SIM száma lenne, nem mintha számítana, csak pl. ez direktben GSM-en nem is tud hívást fogadni.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
Az szerintetek működik, hogy más telefonszámmal regizek be Viber-re, mint annak a telónak a száma, amire felteszem a progit?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Libazsír
csendes tag
-
Libazsír
csendes tag
Igen,rámentem,de átirányít valami itunes oldalra....nem történik semmi.
Fel adom,mert most már unom
Köszi a segítséget -
Libazsír
csendes tag
Azt nem tom.Viszont hosszan kellett nyomni a bal oldali "gombot" be írtam az országot,a telefonszámot,ki írta,hogy írjam be a kódot,de sms nem jött...
-
Libazsír
csendes tag
Nem fordul el a kijelző... Most már kicsit mérges vagyok!
-
Libazsír
csendes tag
ezt mondom,hogy nem tudom le okézni,mert a loading pont ott van...
-
Libazsír
csendes tag
Igen,a háttérben ott vannak ezek az ablakok,most,hogy jobban megnéztem... Lehet ezzel valamit kezdeni akkor?
-
Libazsír
csendes tag
letöltöm,megnyitom,haladnék tovább,de csak addig jutok,hogy continue...,látom a háttérbe,az ország választó téglalapot és azt,ahová a telefonszámot kéri,de kék téglalaptól,amiben a loading...felírat van nem csinál semmit.kilépni is csak a középső gombbal tudok.
-
Libazsír
csendes tag
Újraindítás is meg volt,de semmi...
-
Libazsír
csendes tag
Köszi!
De... leszedtem,újra feltettem,és továbbra is csak loading...
-
Libazsír
csendes tag
Hello!
Samsung Galaxy ace-m van.Telepítettem a Vibert,elindítom,continue után csak loading-ol,de nem történik semmi.Mi lehet a baj?
-
kispeter69
tag
megvan köszönöm ..próba.
-
havri1
félisten
válasz kispeter69 #255 üzenetére
ki kell választani az országot, és utánna csak a körzet (20/30/70)+szám.
tehát pl 701111111
Sajnos nem magyar, de nem bonyolult a menü annyira..[ Szerkesztve ]
havri
-
kispeter69
tag
hogy kell beirni a mobilszámom hogy jó legyen ,elfogadja,?
-
kispeter69
tag
közben sikerült. nem a felbontást ,hanem a betűméretet álitottam kissebbre és igy látom... .magyaritás ezen a programon lehetséges? esetleg.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
-
kispeter69
tag
sajnos nincs ,,érdekes ,pedig látom hogy betölti a kezdő képet és utána vállt át..az is érdekes hogy nem foldul el oldalra a képernyő,hiába forditom el ..
-
havri1
félisten
válasz kispeter69 #250 üzenetére
Ez a kezdő lap, elvileg alul lenne egy continue szürke ikon..nincs véletlen széthúzva az ablak, és nem látszik alul?
[ Szerkesztve ]
havri
-
kispeter69
tag
welcome to viber -viber lets you make free phone cass to other viber users.its just like skype,but without having to add contact or ask for IDs. with viber everyones phone number phone number this ID .just call and talk for free ....lila alapon fehér szöveg és nem tudok sehova sem lépni.. többször felraktam látom hogy tölti a kezdő képernyőt pedig ,és ezt dobja be
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz kispeter69 #248 üzenetére
És mi az az angol szöveg? :-)
Javítókönyvbe beírva : Valami valahol zörög. Javítás után a válasz : Valahol valami meghúzva
[ Szerkesztve ]
havri
-
kispeter69
tag
sziasztok..vagy egy huawei 8160 .felraktam a viber programot fel is ment,elinditom ,aztán bedob egy angol szöveget a viberrel kapcsolatban, és nem tudok sehova sem lépni..nem tudom mit tegyek. skyp tökéletesen megy.
-
Sn[4k3]
senior tag
Egyelöre ezt tesszük, csak Skype-pal. PC-re van Viber?
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
Sn[4k3]
senior tag
És az sem mindegy, hogy azokat akiket hívok, 0Ft-ért megtartják a mostani telefonjukat,vagy venniük kell egy értelmes okostelefont
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
Sn[4k3]
senior tag
14,5Ft-ért hívom azokat akiket szoktam (négy szám), nekem az untig elég. De lehet beszervezem a haverokat, hogy ne a Skype vigye el a sávszélt
-
havri1
félisten
válasz skylinelaca #235 üzenetére
Tesztelgesd, de valószínű ez lesz a hiba, hogy kilépéskor nem sokkal utána bezárja.
Kevés memóriájú készülékeknél vettem eddig észre. (Galaxy mini, Y, ACE)
Ha tényleg ez lesz, akkor érdemes megnézni, mivel lehetne spórolni. Hátterek, launcher, widgetek, facebook pl, stbstb.[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz skylinelaca #233 üzenetére
Passzolom. Wint nem ismerem, évek óta nem volt a kezemben..szerencsére
Majd írd meg restart után, kíváncsi vagyok.[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz skylinelaca #231 üzenetére
Lehet beleszaladtál te is abba a hibába, amibe én egyik havernál.
Ha elfogy a szabad memória, a droid bezárogatja az appokat, és ha a vibert is bezárja, nem mennek át az üzik/hívások.
Erre úgy jöttem rá, hogy nyomtam egy factory resetet a galaxy minin, és alap rendszerrel használva, tökéletes már napok óta.
Ez csak tipp.
Nálam, nexus s (512mb ram), jó..havri
-
skylinelaca
senior tag
sziasztok! mi most próbálgatjuk ismerősömmel, neki iPhone 3gs van, mobilnetről , nekem van egy htc radarom (wp7) és egy S.E. x8 (android). ő egyből megkapja amit irok neki , ha le van zárva a készülék, én egyikre sem kapom meg. Pushra való igényét elfogadtam mind2 készüléknél a telepítésnél, ha bentvagyok az alkalmazásban egyből megkapom az "sms"-eket ha le van zárva akkor egyikre sem. kell még valamit állítani? (ismerős semmit sem állított iphoneon. én próbáltam mobilnettel és wifivel is, egyiken sem ment..
[ Szerkesztve ]
Üdv: Laca
-
noorbertt
őstag
válasz lbalog01 #224 üzenetére
Boltos válaszára nem szabad adni!!
Én egy T-s boltba kérdeztem rá VPN ügyben és köpni nyelni nem tudtak, majd egy kisokos 22éves "Góré" megmondta a tutit.. Ami kb teljesen baromság volt, csak nem akartam letörni a szarvát a többiek előtt..Lényeg az h hívd fel a szolgáltatót és egy technikust keres. Persze ha itt nem jön egyértelmű válasz
-
lbalog01
tag
saját tapasztalat alapján: megfelelő térérő esetén az EDGE mindkét oldalon tök elég
Valaki használja Vodafon előfizuval? Tényleg nem lehet használni csak bizonyos előfizetés nagyság esetén, vagy csak nem "szabad"
Én a külföldi adatroamingra fizetnék be /havi 2k-ért napi 50Mb/ de a boltos szerint nem lehet használni, mert tiltják a voip-ot. Máshol meg azt mondják simán megy.[ Szerkesztve ]
***ROGER***
-
havri1
félisten
válasz lbalog01 #221 üzenetére
Ezekre nem nagyon van még lehetőség..
Minap Fix Edge hálózaton teszteltem, másik fél 3g-n, és egész jó volt a hangminőség/késés.
Pár mp késés volt benne, de használható volt.
Ebből is látszik, hogy nem sávszél hiba, hanem adott net minőség lehet a szűk keresztmetszet.
Egy jó, fix, Edge hálózat is elég lehet..[ Szerkesztve ]
havri
-
lbalog01
tag
hát nagy ricsaj nincs ezen a topikon, annyi szent
***ROGER***
-
lbalog01
tag
Sziasztok!
Sikerült már valakinek lecserélni a csengőhangot androidon /a szifonos módszer nem kompatibilis/ ?
Ha igen, megoszthatná a mikéntjét, mivel kicsit halk és gagyi az eredeti és sokszor csak a kis piros kagyló virít a bal felső sarokban
thnx***ROGER***
-
noorbertt
őstag
Hogy lehetne megoldani azt h pc-n is fusson a viber? Gondolom vrtual rendszert kel létrehozni stbb.. de hogyan?
-
havri1
félisten
Végigtelefonáltam a budai rakpartot most viberrel, haver belváros, 3g, álló helyben, tmobileos. Én vodás.
Átlagban jó volt, de volt párszor 3-5mp-s csúszás. Ettől függetlenül, megértettük egymást
Jó lenne, ha kicsit még optimalizálnának rajta, úgy érzem, egyre többen fogják/szeretnék használni, még akár akkor is, ha jelképes összeget fizetni kellene érte.havri
-
blueye
veterán
Azt nem mondom hogy minden esetben tökéletes a hang de ez nem attól függ hogy 3G-n vagy WiFi-n vagyok.
Gondolom a Viber által használt szerverek leterheltségétől (is) függ. Nyilván az is számít hogy az adott cellában hányan használjuk épp a 3G-t vagy a WiFi-n éppen milyen más adatátvitel történik. -
havri1
félisten
Igazából ez nem csak nálam, hanem több ismerős panaszkodott erre.
Én úgy vettem észre, hogy nem net sebesség függő a jó hangminőség, hisz sok perc beszélgetés csak pár MB adatforgalom ,hanem inkább válaszidő probléma, ami a mobil netre jellemző..havri
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Elég sokat használom, inkább csak SMS-ek re.
Hang alapú beszélgetés inkább csak Wi-Fi kapcsolatom megy jól, mobilnettel elég sokat akadozik, belassul..
Egy ideje észrevettem, hogy bezáródik magától a háttérben, és nem érkeznek meg az üzenetek, nem elérhető hívásoknál sem.
Mi lehet az ok? Eddig jó volt..havri
-
Atti0925
tag
Jó lenne egy összesítő,amiben le van írva,hogy mely szolgáltató,melyik csomagjánál lehet használni!
Főleg,hogy most bejön a plusz adó,elgondolkodtató még az átlag felhasználónak is az átállás az ilyesfajta programokra.Realme Narzo 30 5G
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest