- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Rudinak nem tetszik, meg másoknak sem, DE(!) megint másoknak meg igen. Lécci-lécci próbáljátok meg a fehér helyett valami sötét színnel. Nekem úgy már asszem tetszene, de lehet, hogy nektek meg nem.
Billentyűzet kapcsán az tényleg jó, ha nincs az Enter mellett még egy sor, de az nem jó, ha egy 318 mm széles gépen oldalanként jó 20 mm-t eldobnak a helyből, miközben a kurzormozgatók vékonyítottak. Pedig külső VGA-val ez egy fain kis gamer gép.
Vastagság: kérnék idézetet arról a vastag Delles dologról! Szeintem ma a notis alkatrészek hőtermelése és a hűtési meg általános felépítési lehetőségek sem indokolnak ilyen vastagságot, és súlyt. Az MSI EX310 vagy az Asus F6V miért tud fél centivel vékonyabb és 400 grammal könnyebb lenni eléggé hasonló hardverrel?
Ami a folyadék-elvezetést érinti: hova kerül a lé, ami bemegy? Vagy ami még fontosabb? Hogyan jön ki?
Nekem az a tapasztalatom, hogy a tálcás optikai meghajtók többségét a nem üzleti gépekben is csak egy (vagy egy pár) csavar tartja a helyén. Ami meg a pendrive-ot illeti, én a külső egerem és játékos tesztkörnyezetemet tartalmazó HDD mellett kénytelen voltam a pendrájvot a hátsóba szúrni. Szerintem ez más felállásban is hamar összejön. Úgy gondolom, szerencsésebb megoldás lett volna azt az USB-t nem elforgatni. Egyébként van valami konkrét oka, hogy el lett forgatva?
De e legfontosabb, hogy a Fujitsu Siemens hozta ki az első XGP-s notit! Super, és drukkolok, hogy sikerüljön jól elterjeszteni! Várható majd HD4000 szériás külső doboz is?
-
ody42
senior tag
A keyboard alatti rész cseppállóvá teszi a notebookot,
zuhanyozni meg gondolom, ti sem jártok thinkpaddel.Zuhanyozni nem, de azért leönteni nem olyan nehéz egy billentyűzetet. Nekem a 12 év gépezés alatt 3x is sikerült, mondjuk egyszer sem lett maradandó kár. (Az első kettő asztali bill. volt(1000 forintos kategória), és szinte meg sem érezte, a harmadik meg egy thinkpad.)
A többi részével nagyrészt egyetértek, néha egy-egy cikknél én is érzem a marketing szagot, és ennek az ellentettjét is, de addig nem zavar, amíg a cikkek szakmailag jók.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Ezüst / Garancia!
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LENOVO T14 GEN 5 l TÖBB DARAB l RENDELÉSRE IS
- Macbook Pro 16" M4 PRO - 2025 gyártás, 14/20 mag, 24GB RAM, 1 TERA SSD, 2 ciklus - Apple garancia
- Macbook Pro 16" M1 MAX - 2022 gyártás, 10/32 mag, 64GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (108)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest