- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
auth.gabor
tag
Végre visszatették a státusz üzenetet, ami nem volt két évig, bár most csak annyi a hiba, hogy nem látják a többiek, hogy mi a státusz üzenetem, de azért lassan eléri a Hangouts a GTalk feature szintjét...
-
Ironizer
tag
válasz
fordfairlane #21 üzenetére
Így van. Guglinak is csak addig volt jó a nyitottság, amíg el nem terjedt, most már egyre inkább zárnak be mindent.
Plusz, még ami az elterjedtséggel jár, hogy egyre inkább butulnak a szolgáltatásaik/appjaik, hogy kedvezzenek az 1.0-ás user-nek, a többségnek. -
fordfairlane
veterán
Továbbra is marad az email, mint a leginkább kompatibilis üzenetküldési forma.
Le merném fogadni, hogy nem azért hajították ki az XMPP-t, mert alapjaiban formálják át az Instant Messaging kommunikációt. Google mostanság egyre kevésbé nyitottságpárti. Mondjuk ez inkább a feltörekvő cégekre jellemző.
-
Pont ezt akartam Én is javasolni
-
DonCosta
tag
Kíváncsian várom mi lesz a képek funkcóval. Imádtam a Picasa-t, de amióta beépült a Google+ -ba csak a bosszankodás van vele. Jó lenne ha visszatérnének a fotómegosztáshoz a facebook másolása helyett. (utóbbi már létezik és nem kérek belőle, míg előbbi hiánypótló lenne)
-
Garada
őstag
Google+ is a felhasználói nagy részét is a kötelező összekapcsolásnak köszönheti, amúgy meg egy nagy hulladék az egész...
-
jerry311
nagyúr
Hangouts-szal még működik a Pidgin ha 1v1 chat, de itt vége is.
Group chat, fájl küldés, stb már nem támogatott.Egyébként érdekes húzás ez a cégek részéről. Nem az első üzenetküldő rendszer ami az elmúlt 1-2 évben nyílt protokollról a saját zárt vackára váltott.
Éljen a kompatibilitás. -
Ha Google accountrol irsz, akkor per pillanat meg mukodik, de egyeb XMPP accountrol nem (legalabbis erre emlekszem). Most lecsuktak a Google Talkot, tehat sajat fejlesztesu eszkoz mar nem fogja tamogatni az XMPP-t. A kovetkezo lepes az, hogy teljesen lecsukjak az XMPP tamogatast.
-
banhammer
veterán
Hangouts alternatívának asztali gépre ott a Pidgin vagy Pidgin Portable.
Egyetlen baj van vele, hogy a fájl, képküldés nem működik benne.Azt meg végképp nem értem, hogy miért nem lehet kiadni a Hangout programot, mint a GTalk-ot.
Miért csak böngészőből futattható.
Ok ezzel sokkal több platformon használható, de ezen kívül nem sok előnyét látom. -
marcias
őstag
Pontosan. Még ma is sokkal rosszabb, mint a GTalk valaha volt. Abban pl. imádtam, hogy oldalra swipe-olva lehet váltani a beszélgetések között,vannak állapotok, gyors mint a szélvész (pedig azt a korábbi telefonomon használtam), és nincs tele felesleges funkciókkal. Vagy pl. a Hangouts a mai napig lehallkítja a zenét, amikor értesítést küld... a Messenger pedig kb. 3x folyamatosabban fut (Androidon).
De ez csak a mobil app. A desktop változat is szar. Rossz helykihasználású ablakok, és nem lehet tabbal váltani a beszélgetések között (mintha azt akarnák ne beszéljek több emberrel, lol).
Meg nem érthetem, mi vezérel bárkit is az irányba, hogy meglévő és jól működő funkciókat megszüntessen.
-
jerry311
nagyúr
És a Hangouts az elmúlt 2 évben sem lett értelmes GTalk alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest