- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
CB
senior tag
válasz
buvartacsko #117 üzenetére
De a lényeg az, hogy a lehetőség megvan, de nem kötelező használni! Ha te nem akarod, nem használod. Érted????
Én csupán arra akartam rávilágítani, hogy szerintem jó dolog, örülök, hogy egyre több gyártó lehetőséget ad a használatára.
-
CB
senior tag
válasz
buvartacsko #113 üzenetére
Nem értem a válaszaidat, ill. a reakciódat. Na mindegy......
-
CB
senior tag
válasz
buvartacsko #110 üzenetére
"Amúgy vitán kívül, szerintem nincs értelme ilyen veszteség mellett a vezeték nélküli töltésnek egy telefon mellett."
Szerintem sem érdemes vitázni, viszont véleményem van.
Az, hogy a qi töltésnél van veszteség, nem kétséges, de egy olyan világban, ahol a szinte minden vezetéken van egy tápegység, minden háztartási gépen világítanak a ledek és folyamatos készenlétben vannak, az autók motorja jár a kereszteződésben, és még lehetne sorolni, kár ezen lovagolni, mert csak képmutatás.
A qi töltésnek is megvan az a felhasználói módja, ahol rendkívül jól használható, mint pl. nálam a munkahelyen. Sokszor, kevés időt töltök íróasztalnál, majd fel, irány a műhely, másik iroda, majd vissza az íróasztalhoz, majd újra fel, irány a műhely. Ha mindig dugdosnám a telót, akkor a csatlakozójának annyi. Így csak leteszem, majd felveszem, közben töltődik a teló, és mindig szinte fullon van.
De lefekvéskor - mikor betalálok sötétben a hálószobába - sem kell a dugóval bénázni. Csak ráteszem a töltőre, és kész.
Aki úgy gondolja, hogy az életét könnyebbé teheti, az örül, hogy a telefon fel van készítve, akit nem érdekel, az meg nem használja majd. Azt viszont pozitívnak kell tekinteni, hogy a telefon gyártók lehetőséget adnak a használatához. -
CB
senior tag
Na végre!!!!! Az almának is leesett a tantusz.
Ezzel talán a többi gyártót is ösztönözni fogják arra, hogy beletegyék a telefonba a qi töltést.
Én a Nexus5-ön használom, és nagyon szeretem.Arra azért kíváncsi vagyok, hogy a jelenleg kapható töltőpadokkal kompatibilis lesz, vagy kitalálnak egy egyedi szabványt erre is, hogy csak almás töltőkkel működjön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux kezdőknek
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Parfüm topik
- Argos: PH!arckép
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest