- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom mi tortent az emberekkel. Tegnap leirtam a 650 topikba (mivel tobben irtak nekem priviben emiatt) a 650 es a p9 lite kozti kulonbsegeket es azonnal betamadtak. Ki is szedettem vegul. Pedig teljesen fuggetlenul az aratol irtam le a tapasztalataimat.
Meg ha leirtam volna a sajat velemenyem, hogy ha a p9 lite 70 ezer, akkor a 650 kb 20 ezret er akkora nagy nulla hozza kepest, meg megertettem volna. De semmi ilyen nem tortent.
-
buvartacsko
addikt
ez nagyon szuper, és szerencsére nektek, akiknek ez nagyon fontos funkció, egyáltalán nem kötelező iPhonet venni, sőt tovább megyek, nem fontos foglalkozni azzal, hogy nekünk milyen szar, mert ez nem tudja. jaj szegény mi! megyek és tele sírom a párnám amiért ez a gonosz apple nem csinált még vezeték"nélküli" töltést a telefonba.
kár, hogy ehhez is ugyanúgy bele kell dugni a vezeték nélküli részt az adapterbe, azt meg a falba. a watchomban van ilyen töltés, és semmivel se kényelmesebb mint az iPhonet belecsúsztatni napi 1x a dokkolóba...
úgy lehet tényező, hogy sokkal lassabban töltené fel a qi töltés a telefonomat, mint az iPad töltő...
én legalább nem tartom egész álló nap töltőn a telefonomat, napi 1x 1 órára nagyon elég.
akinek ez nagyon kell, az vegyen lumia 650-et, ha már az a világ legjobb telefonja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Autós topik
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest