- iPhone topik
- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Na végre egy készülék ami a faternak is tetszik és amit én is megkapok
ps.:
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
bepken
veterán
látjátok, nem kell itt háborogni....még majd' két és fél milláért is csak ICS jár! - mellesleg baromságnak tartom az egészet...még így is, hogy ennyi pénzért végre talán még csak-csak üti is (nagyjából) azt a bizonyos lécet...a 2013-as műszaki elvárások legalsó lécét
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
blex
senior tag
de szar lehet gazdagnak lenni..
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
válasz Peterson_ #62 üzenetére
Tudom, az a lila kígyós giccses sza*r. Volt egy tesz azt hiszem itt, a leghasználhatatlanabb telefonokról. Még régen.
Természetesen az is szerepelt benne. Előkelő helyen.Engem sem fenyeget a veszély, hogy ilyen telefonom lesz. Ha rengeteg pénzem lenne akkor sem venném mert nem vagyok sznob természetű. És ez a márka erről szól.
Én meg elmennék a Holdra szerintem.
-
Peterson_
addikt
A gyémánt kígyós Vertu a legnagyobb bünti, javaslom keress rá
Igen, egyébként nehéz igazságot tenni, de úgysem a magunk fajta dolga-szerencsére
Ha sok száz milliárdom lenne, a jótékonykodás és filantrófia után úgy is kifejlesztetnék végre egy valódi fénykardot magamnak[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
VIC20
őstag
Drága. Szar. Hülyéknek.
-
Ati1979
veterán
válasz #06658560 #51 üzenetére
Ok, így már érthető a dolog. Sajnos akkor aki ilyet vesz el kell fogadnia a kompromisszumokat.
(#53) Peterson_
Persze értem én! Ez olyan mint a drága óra.
Azért ezt a célcsoportot sem azonosítanám feltétlenül azzal a réteggel akit egyáltalán nem érdekelnek a telefonok hardveres képességei. Oké nagy az átfedés szerintem is az biztos.
Ilyen erővel a symbianos régi vertu is bőven elég nekik.Tesznek rá még két gyémántot is már kész is az új modell.
-
Dottore
addikt
Egyezzünk meg abban, hogy a luxus néha az ahogy én definiáltam, néha ahogy te tetted, néha pedig mindkettő egyszerre. Vedd figyelembe, hogy bár nem írtam, de a véleményemre erősen rányomta a bélyegét az erről a telefonról alkotott benyomásom.
Szóval ez most itt kérlek szépen a luxusnak az a szelete, amiről írtam.
Peace.
-
Nigér
őstag
Ha tolja majd a Telenor praktikummal, beruházok egyre
[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
Igazad van, csak azt ne feledd, hogy olyan emberekről beszélünk, akik az épp felvett ruhájukhoz választanak pl egy mobilt is.
Ha belegondolsz, rájössz, hogy ezek a készülékek inkább presztizs ékszerek és kiegészítők.
Az hogy telefonálni is lehet rajta csak slusszpoén, és könnyen előfordulhat, hogy másodlagos tényező.
A kijelzőt be sem kell kapcsolni, mert messziről közli, hogy igen, Ő egy Vertu, és a lőrésnyi kijelző zafir borításának árából kijönne egy One X, egy SIII, meg egy I5...
Oké ez így túlzás és sarkított példa, de a lényeg ott van.[ Szerkesztve ]
-
Zolesz007
őstag
Nekem tetszik!
Instant get!
Fold 5
-
törölt tag
Nagyon nem lehet, mert itt nem egy környi visszacsatolás van, esetleg kettö, hanem három-négy-öt, kevesebb az ember is rá, s a maró nem dolgozik gyorsabban. A megfelelö anyagok beszerzése sem két perc, pl. ha van bör a házon akkor annak több prototípus állapotát a korábbiak hibáinak kiküszöbölésével mindig jó pár hétnek kell megelöznie amíg a szabásmintát, mindent elkészítenek. Nem annyi, hogy kettöt kattintok a szoftverben és kész.
-
Ati1979
veterán
Örülök, hogy ebben egyetértünk.
Amúgy 64gb nagy piros pont a gyártónak. Amúgy fognak jönni nagy tárhellyel rendelkező telefonok a közeljövőben.
(#44) Peterson_
Oké ezek a plusz szolgáltatások tényleg klafa dolgok. És azt is elhiszem, hogy van rá igénye egy bizonyos rétegnek.
Azért ahhoz, már tényleg nagy megszállottság is rengeteg pénz kell, hogy valaki egyedi telefont gyártasson.
Főleg annak tudatában, hogy 2 éven belül teljesen el fog avulni a benne lévő hardver.Inkább szerintem tényleg az lenne a legjárhatóbb út, ha sorozatgyártásban gyártanák ezeket a kor igényeinek megfelelő hardverekkel. (nem hiszem, hogy nagy lenne a töblettköltség) Így senkinek nem kellene kompromisszumot kötnie. Ők annyiért adják amennyiért akarják, a vásárló meg nem érzi magát becsapva, mondjuk amikor ránéz a 130 ezres S3 kijelzőjére.
(#49) Kopi31415
Elképzelhető, hogy ez lehet akkor a valódi oka. Gyakorlatilag kb. 2 éves a lemaradás. Gondolom annyi idő a készülékház legyártása.
Akkor erre kéne valami megoldást találniuk. Tudom könnyen beszélek. -
törölt tag
-
Azie
őstag
A luxus rohadtul nem ezt jelenti, de mindegy. Nem kell értelmetlennek lennie valaminek, hogy az legyen . Sőt overall kevés sem kell legyen belőle. A luxus az elérhetetlenségétől lesz luxus (hely/társadalom/idő függő) és nem a minőség/mennyiségtől. Éppen ezért az a felvetésed is hibás, hogy hivalkodónak és giccsesnek kell lennie (Nem sokan neveznének egy letisztult egyszerű Omega órát giccsesnek). U.e. az anyaghasználatra is vonatkozik (pl. egyes fajátékok. nem mondanám a fát, mint olyat hű de ritka anyagnak, mégis az átlagembernek sajnos "luxus" jelenleg).
Ed.: Offba raktam, mert a fogalommagyarázat nem biztos, hogy kapcsolódik magához a készülékhez
[ Szerkesztve ]
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Apika
addikt
Ez már kinézetre is jól mutat! A belső tárhely, és a proci elég komoly az előzőekhez képest...
-
Dottore
addikt
A luxus az, mikor valakinek annyi pénze van, hogy megengedheti magának az olyan dolgokra való elköltését, aminek az égvilágon semmi értelme (ha van értelme, az már nem az) nincs. Nagyon fontos még, hogy kevés legyen belőle, ahogy azokból az anyagokból is (a mindkettő még jobb) amiből készítik. Mindenképpen legyen feltűnő, lehetőleg hivalkodó és giccses. Na erről szól ez a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
HuMarc is leírta kb.
De valóban, a hardver annyira bagatell összeget jelentene, hogy ha most mindenből a csúcsot pakolták volna bele talán meg sem látszana az áron...
Ha!
De ugye ahogy írtam is a hosszabb HSZ-emben, itt olyan dolgokról van szó amiket a mi igényeinkkel értékrendünkkel nem, vagy csak nehezen érthetünk.
Csúcshardveres felszereltséggel nem lehet kiváltani olyan VIP dolgot mint pl a 0-24 es személyi ügyfélszolgálat.
Klubkártya, Elismervény, sorszámos plakett etc...etc.
Egy LG Prada(lol)
De még egy I5 is messze van, mint Makó Jeruzsálemtől.
Más a szint mások az igények.
Aki meg a dúsgazdagsága mellett techbuzi is, gyártat magának valami high-end típust platina és arany házzal, egy szakszervizben meg még is köszönik, hogy összerakhatják.
De ahogy írta is a kolléga, biztos van 100 más "nyomogatni való"[ Szerkesztve ]
-
Hennet
aktív tag
Nagyon szep!
"Ööü... Én meg már azt hittem, hogy mivan, pedig mégsem."
-
tetszik ahogy kinéz, csak az ára nem,de ez egy más kategória már.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
culas25
tag
Na ez tényleg jó telefonnak tűnik. Ár/érték arány még mindig a 0-hoz közelít, de legalább többet tud annál, minthogy gyémántból van a hátlap
-
Ati1979
veterán
Hát igen, nem mondom, hogy nincs abban igazság amit írsz.
Csak azt nem lehet tudni, hogy valóban lesz*rja-e. Mert attól, hogy valakinek van pénze, nem biztos, hogy igénytelen a technikai paraméterekre.
Lehetnek olyanak is akik pont ezért nem veszik meg (holott mindegy nekik a pénz).Az árra meg azt mondom, hogy írjanak rá akkor 8300 EUR-t csak legyen benne csúcs hardver. Tök mindegy, mert aki ilyet vesz annak úgysem számít a pénz. Ígyis irrálisan drága úgyis az lenne. Nincs változás.
-
Cyberpunk
félisten
Ez nem rossz, bár kevesebb csicsa kéne rá, és már jó is lenne.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
AMD Power
titán
Végre tud valamit.. de ennyi pénzért.
-
Ati1979
veterán
válasz Peterson_ #34 üzenetére
Értem én mire gondolsz.
Annak a rétegnek akinek ez készül, nem a telefon képességei elsősorban a fontosak, hanem a megjelenése.
Ez luxuscikk és az ára is ehhez igazodik. Nincs ezzel semmi baj.Csak azt nem értem, hogy miért nem próbálják meg korszerűbb hardverekkel is kiadni. Kicsit nagyobb, jobb kijelző, 4 magos proci. Ennyi kéne.
Ezek köré is lehetne jó anyagokból építkezni és az árat sem drágítaná meg. -
Ati1979
veterán
Egy hd kijelző talán belefért volna 7900 EUR-ért.
Azért így is elég nagy a fejlődés a korábbi elődmodellekhez képest.
Amúgy nekem nem annyira tetszik...
-
Rickazoid
addikt
válasz daniel909 #22 üzenetére
Feltehetően ők is azért veszik, hogy azzal használják a céges előfizetésüket (így a többi ebbe a kategóriába tartozó ember ilyennel látja őket), míg személyes használatra és szórakozásra biztos ott egy aktuális csúcsmodell, mondjuk egy iPhone vagy egy Nexus.
Megjegyzem ez a telefon szép. Nem tudom mondtam-e ilyet valaha luxustelefonra, de nem hiszem.
Már csak arra lennék kíváncsi, hogy vajon a szoftverfrissítéseket kapja-e legalább úgy, mint a Nexus, illetve optimalizálták-e vagy erre is csak ráhúzták az Androidot és el is van felejtve onnantól a szoftver. Mivel luxustelefon és nyilván pusztán a birtoklása bír presztízs értékkel, bármelyik előfordulhat. De azért érdekelne, hogy mi a helyzet ilyen téren.Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
batai15
félisten
LEgalább már csak az ára nem tetszik nekem .
-
razzorr
őstag
Csak az a cumi,amikor ennyi zsöciért laggol a rendszer, de mindegy, mert egy egy Vertu, itt a "menőséget" kell megfizetni.
-
margithid
veterán
válasz daniel909 #22 üzenetére
Persze, van is nekik, iphone meg mit tudom én még miylen csúcsgép. Én most arra gondolok, hogy hiába a csicsás külső ha a belső gagyi, bizonyos körökben ezt is nézik (illetve hülyének nézik aki egy S40es készüléket használ), és még igy is búsás haszon van rajta a gyártónak, hogy normális hardvert és szoftvert pakoltak a készülékbe.
Eddig olyan volt a vertu mint egy arany rolex, kvarc kijelzővel. Most már a kijelzőt is felhozták normális szintre. -
Peterson_
addikt
Az a réteg aki többmilliós összeget kiszurkol egy luxusmobilért marhára nem a tudásáért teszi.
Az előrelépés meg tényleg jó dolog, de egyrészt csak önmagához mérten lényeges és
azt is kötve hiszem, hogy ez a "csoda" házon belül is konkurenciát jelentsen, hogy aztán most nyomott áron szórják a régebbi modelleket raktárkisöprési célzattal.
Azt meg kár is latolgatni havi fixből elő ember fejével, hogy baromság-e, vagy sem, megéri-e etc...
Nyilván egy ilyen modell reálértéke köszönő viszonyban sincs a forgalmi, vagy ha úgy tetszik eszmei értékével.
A tehetősek az exkluzív szolgáltatásokért, névért fizetnek és minnél jobban a pénztárcába kell nyúlni, annál jobb.
Egy biztos: ahogy eddig is volt, úgy ezután is lesz rá igény és kereslet, na meg az, hogy szubjektív véleményem szerint csak a Vertu tud prémium anyagokból kivételen míves módszerekkel zavarbaejtően ocsmány telefonokat készíteni[ Szerkesztve ]
-
waithEard
őstag
A reklámfilmben a néni pupillája kitágul. A kérdés csak az, hogy a telefon vagy a rajta lévő árcédula láttán?
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
daniel909
addikt
válasz margithid #20 üzenetére
csak magamból indulok ki. ha milliárdos lennék és muszáj lenne vertut vennem mert másképp kinéznek az üzlettársak, akkor vennék. de mellé nyilván vennék egy aktuális csúcs telefont is amin ki tudom magam élni, mert érdekel a téma. de semmi esetre sem csak 1 vertum lenne és kész. valami ilyesmire gondolok.
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Azie
őstag
Nem szép, de legalább csúnya. És még a vas is ócska...
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
margithid
veterán
Itt a válasz azoknak, akik az elmúlt időkben azt hajtogatták, hogy egy luxustelefonra tök felesleges normális OS és hardver.
Mostantól van értelműk is a luxusmobiloknak az S40-el szerelt vackok meg a vicc kategóriába tartoztak.
Szép sikereket érhetnek majd igy el a Vertu mobilok. -
daniel909
addikt
itt az androidos nokia tessék! mindenki erre vágyott most lehet szépen venni
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
veterán
Az eddigi Vertukhoz képest lényeges előrelépés, én nem is értem azokért ki adott ki egy lyukas garast is, mikor pocsék felszereltségük volt, baromi drágán... és még szarul is néztek ki...
3njoy the Lif3
-
HuMarc
veterán
Luxus Androidnak ott az LG Prada, ez elég gyenge próbálkozás.
-
meroly
veterán
Tapitelefon létére tényleg kiemelkedően szép. Ezt biztos nem keverné össze az ember még hátulról sem egy másik pingpongütővel.
Impossible is nothing
-
csaabz
őstag
Az előzőekhez képest jól néz ki!
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
gianni85
veterán
mindenesetre elég nagy előrelépés a series40 telefoncsodák után
-
Orton96
aktív tag
Nem a legszebb (szerintem), de a többi luxustelóhoz képest kifejezetten szemkápráztatóan gyönyörű.
És a hardver is jobb, mint amilyenre személy szerint én számítottam. -
cowk
tag
480x800, te jo eg.. ;DD
-
peestee83
aktív tag
Melyik mobilszogáltató vesz fel majd a listára?
És ha felveszik, akár 7500 eurotól elvihető lesz, ha min. 20.000 Ft-os előfizetéssel kéremA hw nem olyan vészes, bár biztos nem a csúcsot akarták belerakni - Nokiánál sem ez volt.
Cor ne edito
-
sid87
senior tag
Végre lesznek normális telefonok is a burzsujok kezében Sajnos engem nem érint..
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
alevan
őstag
Ha lenne ilyen csak WP8 kivitelben, előrendelném
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
őstag
nah, ha kicsit jobb lenne már meg is "érné" az árát.
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
kiskaktusz
addikt
Tetszik az az óra widget.
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Spancho
senior tag
Ez baromira tetszetős
Majd gyűjtök rá és megveszem zuggms-bőlA nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest