- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miért rossz? Én is egy Beelink GT1-en vacillálok éppen. Azt látom, hogy nincs rá Lib.Elec (még), de engem amúgy is érdekelne a playstore mint lehetőség, szóval hagynám rajta a gyári androidos fw-t. Ezen kívül olvastam pár panaszt azzal kapcsolatban, hogy zöld villanások vannak néha lejátszás közben, de erre az a mondás hogy Beelink specifikus dolog (tehát nem az s912 mint olyan a hibás), és várhatóan a következő fw javítja.
Ez utóbbi miatt várok még vele inkább, addig nem rendelem meg amíg nem javítják ki. De ezt leszámítva miért nem javaslod? (nem kötekedés, tényleg érdekel, mert ha nyomós érvek vannak rá, akkor más eszközt néznék én is).
-
-
törölt tag
Tudom, ez elsősorban médiaholmi, de első benyomásként azonnal a Pi3 ugrott be.
Médiára az is tökéletes, négymagos 64 bites bcm2864-tel, és Broadcom VideoCore 4-el, 1Giga rammal támogatva. Játékra viszont kevés, az igaz.
Ez a holmi akkor lenne kiváló, ha lenne hozzá korrekt gyári app, amivel távolról is lehetne kezelni, de a cikk is kitért rá, hogy nincs. Így hiába gyors, sajnos elveszik a többi egyforma termékek között. Viszont jó az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen notebookot vegyek?
- Iqos cigaretta
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- BestBuy ruhás topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Motoros topic
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest