- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
-Skylake- #52 üzenetére
a reset gombot lehet hatástalanítani a cmosban a shutdown byte megfelelő buherálásával.
nekem is volt már olyan, hogy resetre sem tért magához, áramtalanítani kellett.szerintem az se nagy truváj, hogy széfőjön a cpu, amikor megfagy az oprendszer, ezen sokat könnyít, mióta egy kupak alatt van a vga kártyával. lefagy az oprendszer, megszalad a vga, béke poraira.
-
bambano
titán
más jellegű vezérlő iránt lenne
sokat agyaltam ilyenen, nekem más eredmény jött ki. szerintem az, hogy majdnem nulla tűréssel pont 600-at forogjon a ventilátor, nem fontos. én sokkal több szenzorral mérnék és több ventilátorra készíteném fel (stacker 1-es házon a vinyó tartó dobozok ventijét is érdemes külön szabályozni). nekem elég lenne annyi, hogyha egy határértéken túlmegy a hőmérséklet, akkor pwm-mel növeli a venti teljesítményét, ha meg egy másik határérték alá megy, akkor csökkenti. ha leáll, hát leáll.
nyilván attól, hogy nekem más forgott a fejemben, ez még szép munka
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Energiaital topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged