Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
Új hozzászólás Aktív témák
-
janor
csendes tag
Meg tudja mondani valaki, hogy hol volt határidő írva az online jegyvásárlásra? Most szembesültem vele, hogy már nem tudok jegyet venni.
-
Dominó85
addikt
Mikorra érdemes érkezni?
-
Bastee
tag
Az LG G6 miatt kicsit könnyes a szemem. Valami kis demo készülék sem lesz? A béta cucc?
Valami?
Illetve a rendezvény alatt van bármiféle kép/mozgókép rögzítésre vonatkozó megkötés? -
Bog
HÁZIGAZDA
Jön a Moto!
-
tonerz
aktív tag
Már nagyon várom
Kíváncsi vagyok az új Huawei/Honor cuccokra Xiaomira és Meizura is. -
Dominó85
addikt
Nem tudok jegyet venni, mert azt írja, hogy jegyed hamarosan elkészül, max 3 perc??? Még ki sem töltöttem az adatokat.
-
enonlui
tag
Hali mindenkinek!
Csak egy kérdés a samsungtól kint lesznek az új tab-ok?
Galaxybook stb? -
-
vilmose33
őstag
Engem még a Vernee érdekelne,hogy kint lesz-e az új telefonjaival végül? Vagy csak az Eustock-on keresztül lesz?
-
Bar1
aktív tag
A Sony tavaly még ott volt, az LG meg emlékeim szerint tavaly jött volna, csak ez az utolsó pillanatban valami malőr miatt meghiúsult. Nekem ez most már gyanús, szerintem ezek már csak kifogások, hogy nincs egyiknél se csúcskészülék, amikor sok héttel ezelőtt megjelent mindkét cégnél az új modell.
A HTC meg azért undorító, amit művel, mert még a tavalyi zászlóshajót sem lehet itthon megnézni sehol! Az U-sorozat is negyed éve jelent meg, természetesen az sincs kiállítva egy helyen sem. Ez röhej!
Bog,
viszont valamilyen félmegoldás/trükkös megoldást azért jó lenne kitalálni, mert azért az dühítő, hogy a 3 jelentős cég közül egyiknek sem látható még a fő terméke sem. -
atikó
őstag
honor 8 pro? nem 04.07 mutatják be!
-
kromatika
veterán
Köszi a hasznos infókat.
-
Ricardo
titán
Azért a Huawei/honor nem a klasszikus kínai vonal ebből a szempontból.ők fejlesztenek.
saját processzor, közöz fejlesztés a Leica-val.Mindemellett nem lenne rossz ha az LG G6-ot is meg lehetne nézni.
Bocha Nem csinál egy standot a G6-nak?
Tuti népszerű lenne
Ami még hozna látogatót az szerintem a Nokia új sorozata.
-
jacis
nagyúr
Én már rég mondom, hogy ebből baj lesz. Ezekkel a mákákkal előbb vagy utóbb beáll a földbe a mobil szegmens fejlődése. Ezek mindenkit elnyomnak maguk körül, de a fejlesztés terén már nem ennyire aktívak. Manapság egyre sürűbben látni olyat, hogy egymást is másolják. Kicsit bánom is hogy megvettem a jegyet a rendezvényre, mert így lesz az S8 amit meg tudok nézni mint eszköz a több érdektelen.
-
K4jusz
tag
A "P10 fotós" előadást nem tudná valaki rögzíteni és megosztani? Már, ha szabad...
-
zolee5016
őstag
hmmmm
-tunningosok
-Moddingosok
.szimulátorosok
-PC alkatrész gyártókról
egy szó sem esett....ezek szerint ezek a kategóriák teljesen áttevődtek a Play-IT -re??? -
törölt tag
-
HoyHoy2
tag
csak én akadtam fenn olvasás közben a "Drónsimogatón " ?
-
csizi90
aktív tag
Volt szó a Fitbit-ről is, ők jönnek végül? A barátnőm kíváncsi lenne az új Alta-ra.
-
Siamiáu
tag
A cikkben felsorolt telefonokon kívül, ha jól értelmeztem akkor kin lesznek más telefonok is, mint ahogy az előző cikkben is szerepelt a Xiaomi. Tudom, hogy kin lesz eustock és nekik van Xiaomi-juk, de maga jelen lesz külön standdal a Xiaomi esetleg mi mix?
-
Teo.
aktív tag
Mobilarénás pólók lesznek ?
-
RaveForce
veterán
"Huawei P10 és P10 Plus
Porsche Design Mate 9
Huawei P10 Lite (!)
Honor 8 Pro (!)
Samsung Galaxy S8 és S8+ (!)
HomTom HT30
LeEco Le2
Zuk Z2
Meizu M5"Durva. A samsungon kivul csak kinaiak. Anno par eve a legelso mobile meetingen egy darab kinai nem volt meg. Felertes ne essek, kedvelem a meizut, a honort meg az egyik legjobb ar/artek aranyu brandnek tartom (még.. latva az anyamarka emelkedeset) , de a trend durva.. anno samsungot, LG-t, sonyericssont fogdostunk...
-
Philip88
újonc
A tombolához pontosan hol, milyen módon és mennyiért lehet hozzájutni?
-
takacsbotond
őstag
Az LG tavaly sem volt ott a Veletechen, pedig akkor úgy volt, hogy kint lesznek.
Kezd elég unszimpatikus lenni a marketingpolitikájuk. -
Bog
HÁZIGAZDA
Nincs még G6 itthon, mintadarab se, ami kiállítható.
Általánosságban az a helyzet, hogy noha minden évben április elején van a Veletech, idén különösen sok cég baromira nem lett kész a cuccával, amit MWC-n bemutatott, korábban ez tökre nem így volt, ezért is volt áprilisban a buli, de jövőre májusban lesz. -
Dominó85
addikt
Amennyiben eléggé mozgóképes leszek, 8-án személyesen viszem el a Zuk Z2-met. Így eggyel több készüléket nyomogathattok majd. Igaz ha minden jól alakul, az enyémen nem gyári, hanem MIUI 8 rom futkorászik majd.
Már most is az van rajta, de ha bugos, akkor felrakom a gyári 6.0.1-et.
-
Cattle_Decap
tag
Kíváncsi vagyok honnan vette a Samsung ezt a hitvány képátló arányt. És ezek után a következő Note 6.7-7 colos lesz de marad a 16:9. Akkor instantget lesz.
-
Mr.Silkó
veterán
Az LG-vel nem jött össze végül (korábban írtátok, hogy egyeztetés alatt van)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Előadások, programok, nyeremények, kiállítók, újdonságok, megnéznivalók, akciók. Minden, amit tudni lehet, itt, ebben az anyagban, hiszen már csak pár nap van hátra a nyitásig. Ugye te is jössz?
- Politikai mémek
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- TCL LCD és LED TV-k
- Disney+
- Politika
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Iphone 14 Pro Max 256GB Deep Purple
- Motorola Razr 40
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest