- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
válasz
malnabokor #7 üzenetére
Nos sziklamászásra nem jó, de ott vannak más megoldások
Én itt konkrétan a biciklizős részére gondoltam a dolognak, oda jó a stabilizátor...
(#8) lenox: Első mondatodat nem értem... (Mivel nem kell vele csinálni semmit, amikor alapból a funkciója az, hogy egy helyben van a kamera, akár trambulinon is ugrálhatsz...)
Itt mozgásról van szó, mármint hogy a kamera mozog... Hol mozgatsz te egy kamerát úgy alapvetően napokig?
Akkor nem mindegy, mivel veszed fel?
Ha meg egy helyben áll napokig, egy timelapse-hez, akkor nem kell ez a MS program, mert nem mozog a kamera
Amúgy meg a kamera egy stabilizátoron a kezednek súlytalan, a tested pedig csak elbír +10KG-ot a ruhával pár órát, nem? Így dolgozunk vele bizonyos helyzetekben.
Hogy értsd mi a lényege a cuccnak:
(#11) ledgeri: Csak különböző márkákról van szó, viszont a Steadicam az igazi, ők az elsők a témában (drágák is rendesen). De ezeken kívül van 4-5 márka, aki ilyesmivel foglalkozik. Én Glidecam-ot használok, és azt szeretem. Minden márkának megvan sokféle felhasználási területre a termékeik. Az egészen kicsi DSLR gépekre tervezett kézi stabilizátoroktól, egészen egy F55-re való több kilót tűrő rendszerig minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest