- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaUser
addikt
A videóban elmondja, hogy sparse points alapján csinál guided points matchinget. Az egészben egyébként nem is ez a nagy was ist das (ezt még én is tanultam egyetemen, pedig az nem ma volt
), hanem hogy sikerült úgy megcsinálniuk, hogy emberi időben skálázódjon és tényleg jó eredményt adjon kézi rásegítés nélkül. Ez utóbbira még nagyon kíváncsi vagyok, mennyire meg automatikusan a jó eredmény elkészítése. A skálázódásnál elmondja, hogy gyakorlatilag a teljes bejárást helyett simán kivágták a lényeges részeket és így gyorsítottak egy faktornyit.
-
lenox
veterán
Nyilvan a kep alapjan. Nem kell hozza abszolut hosszmertek, csak relativ. Azt meg egy kamera tracking algoritmus csinal. De amugy a peldat megnezve mar az is eleg sokat javit a kepen, ha a kamera poziciot nem is valtoztatnak, csak iranyvektort, ahhoz meg csak angle of viewt kell szamolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest