- Yettel topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Az iPhone töltő 1 amper, az iPad-é 2.4 ha jól rémlik.
A legalsó pedig a MBP töltő ami olyan 4.5 körül lehet emlékeim szerint.Egyéb kérdés?
(#79) zdanee: Nekem az utazó súly 2kg, hozzá a töltő elfér a tenyeremben, az aksi bírja 8 órát ha nem kínzom és relatív erős a tartalom.
Na de ez OFF.
-
Xero
nagyúr
Ad. A kocsiban a tartalék kábelem még az öreg iPod Video-m kábele. Azt is beleértve még egyet sem nyírtam ki.
A középsőn és az alsón is cserélhető a csatlakozófej. Van hozzá földelt hosszabb vezeték is, ha ennyire aggódnál a kirántástól. Amúgy nem igazán tudod kirántani a magsafe-et a falból. Hamarabb engedi el a gépet a mágnes.
-
Xero
nagyúr
válasz
BlackPriest #69 üzenetére
Az utolsót igen.
-
Xero
nagyúr
Én az ilyesmin csak elmosolyodom és használom tovább ezeket:
Töltő szempontjából azért egész jól áll az Apple. A magsafe külön hatalmas ötlet volt az Intel váltás során.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest