Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
dergander #66 üzenetére
Mint az a 100+ Mantle-ös A+ cím, ami megjött már idén?
Szerintem is akkor beszéljünk erről, ha lesz legalább 5 olyan játék, ami legalább papíron release verzió, nem hivatalosan is ALPHA/BETA és legalább úgy néz ki szabad szemmel a látvány és józan ésszel az fps mutatók aránya, mint ha tényleg az lett volna a cél, hogy minél szebb legyen, miközben jól fut a jelenlegi hardware-eken, ne csak csúnyálkodjon valami a képernyőn, miközben szándékosan leterheli valami olyannal a rendszert, ami feszegeti az OS/kernel/API/driver/stb korlátait (mint az ashes ... to ashes, in a singularty).
Szerintem is kell pár ilyen geekorgasm öltánc, a "kitolok egy csilló draw callt, mert miért ne?" jellegű techdemók, de túl sokat azért ne akarjunk "AAA kategóriás játék" címen eladni.Az új SW BattleFront pl. egész jó úton halad szerintem a DX11.1 módban futó tesztverzió alapján (a DX12 még nem működik). Nekem szó szerint cukormázas és van még benne valami fura, retro-grafika hangulat azon túl, hogy közben iszonyat eye-candy, de azt most nem akarom itt kifejteni, a lényeg, hogy van képi tartalom és minőség, de nagyon szépen fut, nem szaggat egy GTX970-en vagy R9 290-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xbox Series X|S
- Kerékpársportok
- OLED monitor topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest