- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
dergander #66 üzenetére
Mint az a 100+ Mantle-ös A+ cím, ami megjött már idén?
Szerintem is akkor beszéljünk erről, ha lesz legalább 5 olyan játék, ami legalább papíron release verzió, nem hivatalosan is ALPHA/BETA és legalább úgy néz ki szabad szemmel a látvány és józan ésszel az fps mutatók aránya, mint ha tényleg az lett volna a cél, hogy minél szebb legyen, miközben jól fut a jelenlegi hardware-eken, ne csak csúnyálkodjon valami a képernyőn, miközben szándékosan leterheli valami olyannal a rendszert, ami feszegeti az OS/kernel/API/driver/stb korlátait (mint az ashes ... to ashes, in a singularty).
Szerintem is kell pár ilyen geekorgasm öltánc, a "kitolok egy csilló draw callt, mert miért ne?" jellegű techdemók, de túl sokat azért ne akarjunk "AAA kategóriás játék" címen eladni.Az új SW BattleFront pl. egész jó úton halad szerintem a DX11.1 módban futó tesztverzió alapján (a DX12 még nem működik). Nekem szó szerint cukormázas és van még benne valami fura, retro-grafika hangulat azon túl, hogy közben iszonyat eye-candy, de azt most nem akarom itt kifejteni, a lényeg, hogy van képi tartalom és minőség, de nagyon szépen fut, nem szaggat egy GTX970-en vagy R9 290-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Asztalos klub
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Canon MILC: EOS R és M topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Erősítő, hangfalak
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest