Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz dergander #66 üzenetére

Mint az a 100+ Mantle-ös A+ cím, ami megjött már idén? ;]
    Szerintem is akkor beszéljünk erről, ha lesz legalább 5 olyan játék, ami legalább papíron release verzió, nem hivatalosan is ALPHA/BETA és legalább úgy néz ki szabad szemmel a látvány és józan ésszel az fps mutatók aránya, mint ha tényleg az lett volna a cél, hogy minél szebb legyen, miközben jól fut a jelenlegi hardware-eken, ne csak csúnyálkodjon valami a képernyőn, miközben szándékosan leterheli valami olyannal a rendszert, ami feszegeti az OS/kernel/API/driver/stb korlátait (mint az ashes ... to ashes, in a singularty).
    Szerintem is kell pár ilyen geekorgasm öltánc, a "kitolok egy csilló draw callt, mert miért ne?" jellegű techdemók, de túl sokat azért ne akarjunk "AAA kategóriás játék" címen eladni.

Az új SW BattleFront pl. egész jó úton halad szerintem a DX11.1 módban futó tesztverzió alapján (a DX12 még nem működik). Nekem szó szerint cukormázas és van még benne valami fura, retro-grafika hangulat azon túl, hogy közben iszonyat eye-candy, de azt most nem akarom itt kifejteni, a lényeg, hogy van képi tartalom és minőség, de nagyon szépen fut, nem szaggat egy GTX970-en vagy R9 290-en.

Új hozzászólás Aktív témák