- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iron Funeral
őstag
Gondold másképp, mert bizony hallottam róla, még játszottam is vele (az más kérdés, hogy nem tetszett). #69-ben leírja a srác az én problémámat, méghozzá a békákat, hidd el, ha a mondjuk a Word In Conflict egy spéci változatával prezentálták volna nem szóltam volna egy szót sem, de így... Meg lehetett volna mutatni, hogy milyen az, amikor meggyűrődik egy harckocsi páncélzata miután meglőtték vagy bármi mást, na mindegy, úgy látom, hogy megint mindegy mit rak le az asztalra az ATi az szép és jó. pont.
Szerk.: Bundi képein egész jól néz ki, viszont hol marad a bőrráncosítás?
-
Iron Funeral
őstag
Gondolom akkora fun a békákkal "szórakozni" mint 3DMark2k1-el végigtolni az autós részt
Egyébként most komolyan, kit érdekel egy rakat varangy akik SW klónkatona paródia módjára "menetelnek"? Várjuk a DX10+ játékokat amik megváltoztatják a világot, és elfogyasztják a GeForce karikból az erőt (és csak a Ge marad)
Ja igen, in gbors we trust!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest