Új hozzászólás Aktív témák
-
juzer78
tag
Oh, azt hittem segít majd... de ha beírod a google-be így ezeket a számokat, mindjárt első helyen fogja hozni, hogy miről is van szó.
Egyébként ha ezt a réges régi szoftvert felteszed a mai helyett, akkor az a csodálatos Last Light azon túl hogy működik (meg is lepődtem ezen, a 2033 nem műxik vele), még csodás 10% körül gyorsulást is mutat...
Kutya komédia amit ezzel művelnek... na és ez az ami a 3870-en működött anno, de máson nem...
-
juzer78
tag
Köszönöm a gyors válaszokat.
Valahogy éreztem, hogy a driver támogatás miatt nem lesz ez járható út. De értelme lenne, mert van valami amit a 3870-el lehet, de a többi Radeonnal nem...
Csak azt is el kellene kerülni, hogy ahogy Male írja a régebbi vezérlőhöz kezdjen el igazodni egy alkalmazás, akkor tényleg nem lenne értelme.
-
juzer78
tag
OFF: Abu, egy igen érdekes kérdésem lenne a Radeonok összerakhatóságát illetően, nem akarok Crossfire rendszert, de az érdekelne, hogy egy 6870 (vagy bármely más újabb Radeon - 7xxx széria) mellett működésre lehetne bírni egy HD3870-et?! Ennek driveres támogatása már igen halovány... (Win7 alatt)
Tudom kicsit abszurd a kérdés, de érdekelne...
Köszönöm,
ON: A BioShock Infinite-be is lehetett volna, hogy Elizabeth haja csak úgy lobogjon...
-
Male
nagyúr
A hírben lévő első képre értettem. Pont olyan, mint amikor az olcsó parókát azokra a műanyag fejekre ráteszik. (persze lehet, hogy a fej minősége + a háttér hiánya is rátesz erre a hatásra)
Mennyire fájna? Valami kb értéket tudsz mondani? Olyasmire gondolok, hogy pl két átlagos lény teljes felületen ilyen technikával szőrrel beborítva ha a képre kerül, akkor minden mástól függetlenül is megfekszik egy csúcs VGA is jelenleg, vagy ha a többi része a jelenetnek könnyű, akkor egy egy csúcs VGA ezt lazán megoldja már ma is... vagy a kettő között van valahol?
Na, ezt már várom akkor
Az animációs filmeknél is nagy lépés volt, amikor rendes szőrt csináltak a sok sima felület után.
-
Findzs
addikt
nem tudtam mi hiányzik a mostani játékokból
és most leesett, hát persze ez a haj effekt, ettől gagyik a mai játékok, hogy nincsen bennük haj effektmost már megnyugodtam jöhetnek a jobbnál jobb játékok
bocs nem neked akart menni de nem müxik az "új" gomb mert mindig be akar léptetni holott már be vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Revolut
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Léghűtés topik
- Hardcore café
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest