- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Én csak arra szerettem volna rávilágítani egy kicsit, hogy te/ti nagyon örültök ezeknek az APi-knak, mert látjátok az elméleti előnyét. És mivel értetek is hozzá ezt én nem is merem megcáfolni. De gyakorlatban megint nem fogunk ebből semmit se látni évekig.
Elméletben minden szép és jó, gyakorlatban meg egy helyben toporgás megy.
-
.LnB
titán
Akkor ennek (hogy kihasználja a maradék 80-90%-ot) baromi nagy teljesítménybeli javulást kellene eredményeznie. Nagyon nem érdekel mennyit fogyaszt a gép.
(#72) szasanyi Persze ennyire nem vagyok azért hülye. Tudom, hogy a hardver gyártóknak az az érdekük, hogy újat vegyek. Tudom, hogy már az elején bilibe lógott a kezem.
-
.LnB
titán
Tudnád definiálni a kiegyensúlyozott konfigurációt? Mert nem tudom ez mit takar. Az enyém az? Gondolom nem mert nincs 200ezres VGA-m. Az már biztos baromira kiegyensúlyozott.
Én hülye azt hittem ezek az API-k majd azt eredményezik, hogy több FPS lesz a játékokban ugyan azon a hardveren.
(#67) lev258 Tudom, hogy haszna volt. És abból lett a Vulcan is. De pár játékon kívül ahol választható a Mantle (és semmi gyorsulást nem eredményez ott sem), nem sokan használják.
-
.LnB
titán
Én mint laikus hülye, feltenném a kérdést. Mikor lesz ennek valami pozitív látszata PC játékokban?!
Évek óta jönnek mennek a világmegváltó bejelentések, Vulcan, Mantle, Dx12. Könnyű portolhatóság konzolokról stb stb. Aztán én mint végfelhasználó baromira nem látok semmi előrelépést. Mantle besült, vagy nem tudom de előnyét én nem látom. Én azt hittem, hogy majd ha megjönnek ezek az API-k akkor sokkal gördülékenyebbek lesznek a játékok, gondoltam az alacsony szintű API-k majd valami gyorsulást hoznak azonos hardvereken. Gondolom bilibe lóg a kezem.És még mindig sehol egy komolyabb cím ami DX12-es vagy Vulcan APi-s lenne. Jó utóbbi érthető, ha most lett kész.
De komolyan! Mikor, és milyen előrelépés várható ezektől az API-któl?! Mi lesz a gyakorlati hasznuk, mit fogok én ebből tapasztalni mint végfelhasználó, aki csak ül és játszik?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Távcső topik
- BIOS frissítés
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Tippmix
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest