Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz
Ricardo #1607 üzenetére
Hol itt a sírás? Módosítottak a stratégián, aztán ha az sem működik, majd újratervezik a teljes termékvonalat, és lehet, hogy maradnak egy szem referencia készüléknél. A google-nél egyszerre több tucat termék fut, nem szoktak problémázni rajta, ha valamelyik nem jön be.
Nekem inkább úgy tűnik, hogy a sírás a júzerek egy szűk rétegétől érkezik: miért nem lehet itt kapni, miért kerül ennyibe, miért nincs benne nagyobb akksi, miért nem kapott dupla kamerát, miért, miért, miért.
Érdekes, hogy elvileg felnőtt emberek mennyire képtelenek megbirkózni egy olyan helyzettel, amire nincs ráhatásuk. Ahogy a topik is mutatja, aki szerette volna, már beszerezhette a telefont, ami most is kapható az angol amazonon. Nekem céges számlával 120e alatt megállna. Kíváncsiságból megvárom a német amazont is, és egy pillanatig nem fog felmenni a pulzusom, ha csak decemberben tudom megvenni a kütyüt. Ez csak egy telefon, szerintem nem éri meg ezen húzni magunkat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest