- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
antikomcsi #40 üzenetére
Szoktam én megsértődni?
Köszi, hogy elismered a hozzáértésemet. Örülök, hogy végre egyetértesz az elemzéseimmel.
Már csak azt kellene tudni, hogy mi a manipulatív ebben a hírben. Még csak azt sem írtam le, hogy rakd fel a drivert. Vagy az a baj, hogy nem manipuláltam erre a júzereket?Ez esetben én kérek elnézést.
(#28) Televan: Az egyik nagy szerencse, hogy ez a piac nem önálló. A Fermi alapjait a HPC szülte, vagyis amellett, hogy az NV itt küzd még van egy professzionális és egy HPC piac is. Fejlesztési költségben ugyanott vannak a PC-s GPU-piac nélkül is. Az AMD-nél szintúgy. Bár náluk annyi a különbség, hogy nem úgy képzelik el a HPC piacot, mint az NV. Ők majd az APU-kkal fognak itt versenyezni. Ám ehhez folyamatos fejlesztés kell. Az AMD mentőmellénye, hogy van IGP-jük, ami a piac legzsírosabb része.
(#42) Zso2: ... és ki ne hagyjuk, hogy megint a user szív.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
antikomcsi #33 üzenetére
Melyik játék ez? A BC2? Holnap fölrakom és megnézem, hogy van-e nálam ilyen hiba. Beszámolok róla majd a 4850/70 topic-ban, mert már nem akarom itt kelteni az sok OFF-ot, ha ez egyáltalán az.
(#34) Abu85
Zso2:
nem adtál rá engedélyt, és mi még is hozzászóltunk a témához? Ejj, rossz kis fiúk voltunk. Dá dá......
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
antikomcsi #29 üzenetére
Mondhatni smafu, a 4850-es textura hibái, és 8 évnyi betöltési ideje mellett.
Ezek de unalmas érvek már.
Gondolom nálad nem jelentkezett a GTX-es topic-ban, és az itt elhangzott anomáliák egyike sem eddig az NV kariddal. Te kivételnek számítasz akkor, pont úgy ahogyan én is, csak nekem piros kártyám van. Driver téren meg nah, nem a G80-asak időket járjuk már, ott is vannak szép számmal elcseszett driverek mostanában. Ezeket kerülni kell mind két oldalon.
-
válasz
antikomcsi #9 üzenetére
Muszáj kezdeni a flame-et? PH! kedvenceként lehetne annyi eszed, hogy nem kezded el ezt az ovis témát, amivel már amúgy is tele van minden.
-
siriq
őstag
válasz
antikomcsi #9 üzenetére
Foleg hogy szinte zero profitot termelt az a bizonyos gpu uzletagban. Nna mindegy en is kivancsian varom majd a csili vili hireket.
-
Joachim21
őstag
válasz
antikomcsi #9 üzenetére
+1 egyetértünk!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
antikomcsi #9 üzenetére
Végre, az azért végre, mert egy hónapja ígérik, csak a 260-as előző verziói rendre megbuktak a WHQL teszten. Az meg, hogy neked nincs gondod nem vigasztalja azokat, akiknek gondja van ... lásd fentebb
Az IT Cafe írt a negyedéves jelentésekről. Mi csak akkor írunk ha valami rendkívüli történik. Az, hogy a vártnál kicsit jobb eredményt ért el az Intel és az AMD az nem rendkívüli. Az már igen, ha nyereséget várt mindenki, de veszteség lett.
(#11) ADAM1337: Ahogy antikomcsi is bizonyítja a te problémád egy egyedi jelenség, amit addig nem tud az NV javítani, amíg nem reprodukálják. Nem te vagy az egyetlen, akinek ez a baja, de ez nem fog megjavulni, mert konfigurációfüggő az eset. Az AMD-nek is volt ilyen baja, de a HardOCP tesztből sikerült javítani. Tisztán mázli volt, hogy a HardOCP-nél kijött a probléma, és megengedte Kyle a hibakeresést az ominózus gépen. Amíg az NV-nek nem lesz ilyen mákja, addig nem tudják javítani.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
antikomcsi #9 üzenetére
Arra hogy kb nem mukodik az sli, single-ben jo nagyon de a multi resze katasztrofa...
Egy kartya teljesitmenyet hozta bc2-ben az sli, gpu kihasznaltsagok 50-60% koruliek es meg villodzas is tapasztalhato meg random akadasok mintha be-be rangatna a jatek, ez nekem valamiert nem megfelelo. -
LordX
veterán
válasz
antikomcsi #9 üzenetére
Az előtted levő 8 hozzászólás nem éppen azt támasztja alá, hogy az nV driverek nem lennének hulladékok, egy driver fagyás az nálam konkrétan RMA kategória..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Steam Deck
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest