- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
antikomcsi #40 üzenetére
Szoktam én megsértődni?
Köszi, hogy elismered a hozzáértésemet. Örülök, hogy végre egyetértesz az elemzéseimmel.
Már csak azt kellene tudni, hogy mi a manipulatív ebben a hírben. Még csak azt sem írtam le, hogy rakd fel a drivert. Vagy az a baj, hogy nem manipuláltam erre a júzereket?Ez esetben én kérek elnézést.
(#28) Televan: Az egyik nagy szerencse, hogy ez a piac nem önálló. A Fermi alapjait a HPC szülte, vagyis amellett, hogy az NV itt küzd még van egy professzionális és egy HPC piac is. Fejlesztési költségben ugyanott vannak a PC-s GPU-piac nélkül is. Az AMD-nél szintúgy. Bár náluk annyi a különbség, hogy nem úgy képzelik el a HPC piacot, mint az NV. Ők majd az APU-kkal fognak itt versenyezni. Ám ehhez folyamatos fejlesztés kell. Az AMD mentőmellénye, hogy van IGP-jük, ami a piac legzsírosabb része.
(#42) Zso2: ... és ki ne hagyjuk, hogy megint a user szív.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
antikomcsi #33 üzenetére
Melyik játék ez? A BC2? Holnap fölrakom és megnézem, hogy van-e nálam ilyen hiba. Beszámolok róla majd a 4850/70 topic-ban, mert már nem akarom itt kelteni az sok OFF-ot, ha ez egyáltalán az.
(#34) Abu85
Zso2:
nem adtál rá engedélyt, és mi még is hozzászóltunk a témához? Ejj, rossz kis fiúk voltunk. Dá dá......
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
antikomcsi #29 üzenetére
Mondhatni smafu, a 4850-es textura hibái, és 8 évnyi betöltési ideje mellett.
Ezek de unalmas érvek már.
Gondolom nálad nem jelentkezett a GTX-es topic-ban, és az itt elhangzott anomáliák egyike sem eddig az NV kariddal. Te kivételnek számítasz akkor, pont úgy ahogyan én is, csak nekem piros kártyám van. Driver téren meg nah, nem a G80-asak időket járjuk már, ott is vannak szép számmal elcseszett driverek mostanában. Ezeket kerülni kell mind két oldalon.
-
válasz
antikomcsi #9 üzenetére
Muszáj kezdeni a flame-et? PH! kedvenceként lehetne annyi eszed, hogy nem kezded el ezt az ovis témát, amivel már amúgy is tele van minden.
-
siriq
őstag
válasz
antikomcsi #9 üzenetére
Foleg hogy szinte zero profitot termelt az a bizonyos gpu uzletagban. Nna mindegy en is kivancsian varom majd a csili vili hireket.
-
Joachim21
őstag
válasz
antikomcsi #9 üzenetére
+1 egyetértünk!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
antikomcsi #9 üzenetére
Végre, az azért végre, mert egy hónapja ígérik, csak a 260-as előző verziói rendre megbuktak a WHQL teszten. Az meg, hogy neked nincs gondod nem vigasztalja azokat, akiknek gondja van ... lásd fentebb
Az IT Cafe írt a negyedéves jelentésekről. Mi csak akkor írunk ha valami rendkívüli történik. Az, hogy a vártnál kicsit jobb eredményt ért el az Intel és az AMD az nem rendkívüli. Az már igen, ha nyereséget várt mindenki, de veszteség lett.
(#11) ADAM1337: Ahogy antikomcsi is bizonyítja a te problémád egy egyedi jelenség, amit addig nem tud az NV javítani, amíg nem reprodukálják. Nem te vagy az egyetlen, akinek ez a baja, de ez nem fog megjavulni, mert konfigurációfüggő az eset. Az AMD-nek is volt ilyen baja, de a HardOCP tesztből sikerült javítani. Tisztán mázli volt, hogy a HardOCP-nél kijött a probléma, és megengedte Kyle a hibakeresést az ominózus gépen. Amíg az NV-nek nem lesz ilyen mákja, addig nem tudják javítani.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
antikomcsi #9 üzenetére
Arra hogy kb nem mukodik az sli, single-ben jo nagyon de a multi resze katasztrofa...
Egy kartya teljesitmenyet hozta bc2-ben az sli, gpu kihasznaltsagok 50-60% koruliek es meg villodzas is tapasztalhato meg random akadasok mintha be-be rangatna a jatek, ez nekem valamiert nem megfelelo. -
LordX
veterán
válasz
antikomcsi #9 üzenetére
Az előtted levő 8 hozzászólás nem éppen azt támasztja alá, hogy az nV driverek nem lennének hulladékok, egy driver fagyás az nálam konkrétan RMA kategória..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN 3080Ti
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest