- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso2
őstag
a szövegedben benne is van a válasz... a játék a hibás ennyi.
Direkt miattad megnéztem a sli dolgot ezen a helyen,:[link] (itt aztán van game teszt) hát mindenhol kb dupláját produkálja a single vga-nak---> tökéletes a driver..
Te pont azt a játékot ragadod ki ami esetleg lehet egy kis gond.. érdekes. -
antikomcsi
veterán
Én csak a multival játszok.
Afterburner-al néztem a teljesítményt, és szépen együtt dolgozik a két kártya, azonos kihasználtság mellett, ha feltolom a beállításokat, van, hogy 95-98%-on megy mindkét gpu egyformán, az fps, meg 50-60 helyett 110 körül tanyázik, néha esik be 60-ra. Lehet szerencsés vagyok, de nekem az sli f@szán megy, és semmiféle rángatás nincs.
Azt viszont én is észrevettem, hogy mintha néha egy-két távolabbi ojjektum bevillogna, de az annyira nem zavar. Mondhatni smafu, a 4850-es textura hibái, és 8 évnyi betöltési ideje mellett. A meló helyen ilyen van, mert amd fanatizmusomból kifolyólag ott "tiszta" amd-s gépet raktam össze. És azóta is szivat a 770/710-es chipset és a vga.
(#17) TheChos3nOne
Ja értem, az flame keltés, ha megkérdem, hogy mi a helyzet egy-egy hírrel, aminek van is hírértéke. Az persze nem gond, hogy nagy csinadrattával kerűl címlapra mindenféle huszadrangú bulvár, mert azon lehet csámcsogni. Viszont ha valami nem tetszik, vagy nem fér bele a népbutitó kampányba, akkor az meg sem jelenik, mert ha nem tudunk róla, akkor nincs is.
Vicc ez az egész, nem flame.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ez a jó a BC2-ben. Annyi bugot hagytak benne a fejlesztők, hogy nem tudnak normális profilt csinálni hozzá a VGA-gyártók. A megoldás egyébként egyszerű, ki kell venni a fordító optimalizálását, de az meg azért baj, mert DX11-ben nagyon sok lesz a töltési idő, amiért természetesen megint nem a program fejlesztőire fognak mutogatni. Offkorsz sosem az a hibás, aki elszarta, bűnhődjön a VGA-gyártó.
-
antikomcsi
veterán
Mire gondolsz BC2 sli profilnál? Én driverben állítom be, azért kérdem, hátha valamiről nem tudok? Csak mert nagyon jól skálázódik, majdnem duplája az fps fraps szerint szingli kártyához képest.
A címhez meg annyit fűznék, hogy a "végre" az kicsit túlzás, ugyanis az nv drivereket nem várom annyira, mint a catalystot, mert míg előbbiekkel sokkáig el lehet lenni gond nélkűl, az ati driverek hulladékok. És mível látom a cikk írójának volt ma ideje mindenféle témából meríteni, ezért hozakodom elő azzal, hogy szívesen olvasnék kezdőlapom hasábjain, aktuális negyedéves jelentéseket is. Bár gondolom, hogy arra most várhatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest