Új hozzászólás Aktív témák
-
Sharks
tag
válasz
LackoMester #495 üzenetére
Tőlünk nyugatra balkánnak hívják (pont ilyen dolgok miatt is), de jogos a felvetés...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
LackoMester #491 üzenetére
Csak azt nem tudom, hogy ezt egyáltalán hogy lehet megtenni? Nem értek a piaci szabályokhoz, de nincs valami megkötés, hogy mennyiért lehet maximum adni a termékeket?
Ilyen alapon akár 700dollárért is adhatnák. Úgy is csak egy pár darab van belőle.
Lehetne ez a szlogenünk.
Magyarország, ahol minél alacsonyabb a reálbér annál magasabb a hardverár. -
Angel1981
veterán
válasz
LackoMester #61 üzenetére
Csíkszélesség csökkentés nélkül felesleges sokat várni egy új szériától...
10-20, max. 30 %-os sebességnövekedés - ennyi. -
Integra
titán
válasz
LackoMester #106 üzenetére
nemtom, én is ugyanezt a felbontást használom csak 24 collon, szintén 5870-nel és nem tudom kiakasztani, minden maxon. ha mondjuk egy 30-as monitorra váltanék jóval nagyobb felbontásra, na ott már lehet, hogy gondolkodnék rajta.
cserélhetnék én is, csak minek? oda jutunk, hogy jelenleg azok cserélnek csak akik ugrás szerűen lépnek technikában, teljesen új pc, vagy a nagyon gazdagok, akiknek mindegy és a lényeg, hogy absz up2date legyen a vas. amig eltudják adni igy is, és hozzák a darabszámokat, ok, de mi van ha pont a modern vasak miatt megáll az eladás.. -
Integra
titán
válasz
LackoMester #61 üzenetére
megnéztem a monitorod, mi a túrónak akarod lecserélni? még az 5870 is többet tud, mint a monitorod felbontása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest