Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Puma K

nagyúr

válasz Puma K #47 üzenetére

Most vettem csak észre hogy Q9300s-t írtam... :W Q9400s-re gondoltam valójában :U

• Puma K

nagyúr

(#6) Killing: ez fájt... de nagyon

(#45) fLeSs: Ennyi! :R

Én régebben vettem AMD procit méghozzá A64 3200+ Soc939 plusz még Nvidia 6800GT kártyát.
    Most meg E8400-em van és HD4850.

Régebben mikor megvettem az egymagos AMD procimat akkor kicsit fanyalogtam hogy csak 1 magos procira volt keretem szívesebben vettem volna X2-öt de olyan rohadt drága volt hogy inkább vettem 6800GT-t 6600GT helyett. Akkor az a gép pöpec volt egy kis OC után.

Most meg hogy miért van rossz csúnya gonosz Intel procim? Mert mikor gép bővítésre került a sor akkor az AMD szóba se jött kapásból... Teszteket nézegettem minden féle oldalon fő szempont volt a fogyasztás, ár, teljesítmény, időtállóság, tuning. Az AMD Phenom procijai nem tettek eleget az igényeimnek. Így E8400 lett. VGA kártya meg úgy lett ami most van hogy nézegettem teszteket szintén és 9800GTX+ lett volna de az sem felelt meg az elvárásaimnak amik ugyan azok voltak mint a processzor esetében. Így lett HD4850.

Nem vagyok egyik oldal begyepesedett támogatója sem így ezért mindig azt veszem amit a pénztárcám megenged és ha van X keret akkor abból az X keretből megpróbálom a lehető legjobb gépet kihozni, és nem elvakult módon megvenni valami sz@rt amivel utána csak szívok, mert elfogy a tartalék belőle. Mostani procim ugyan csak 2 magos, de ennek ellenére lehet tuningolni ha meg már az sem fedezné a kívánt teljesítményt igy majd váltok 4 magosra. VGA kártyám támogatja a DX10.1-et amivel egy "karcsúbb DX11-et" kapok majd.

Most ott tartok hogy ki akarom maxolni a mostani konfigomat. Venni akarok bele egy 4 magos procit Q9300s vagy Q9550s (bár ezeket alig lehet kapni itthon) ha meg nem találok "s" jelzésű quadot akkor veszek egy simát azt tuningolom 3.2-3.5Ghz-re és annyi elég, Továbbá még 4Gb memória, és egy HD4870 1Gb vagy talán egy DH4890 1Gb és annyit a mostani gépemről. Oda adom anyámnak vagy valami rokonnak.

Megvárom hogy lemenjen majd a Core i5/i7 - Phenom II 4-6 magos procik, HD 5xxxx-ek és nvidia nem tudom hányas kártyái. Aztán majd utána a következő szériából venni valami gépecskét.

Új hozzászólás Aktív témák